|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω πως το εκανες αυτο...
Εβαλες χρυσοψαρα για να στρωσει το γαριδαδικο? ![]() Κριμα βλεπω οτι εχεις ασχοληθει και με το φορουμ. ![]() Με τι γαριδες θελεις να ασχοληθεις? Για να στρωσει καλα ο βυθος ωστε να υποδεχθει γαριδες , θελει ενα διμηνο. Ακομη και να βαλεις ετοιμο στωμενο υποστρωμα ειναι ενα ρισκο. Τωρα κοιτα να διορθωσεις αυτο που εκανες και ασε το γαριδαδικο για αργοτερα... Πεπει να ξεκινησεις να δεις τι μετρησεις εχεις στο νερο σου, kno3 no2,nh4, ph ,kh,gh και μετα θα μπορεσουμε να πουμε τι να κανεις. Οσο αφορα οπως το εκανες τωρα, εγω θα τα ξεπλενα ολα καλα καλα, και θα το αφηνα να στεγνωσει το υποστρωμα και ολα , και μετα θα ξαναξεκινουσα. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 04-01-15 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
γαρίδες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |