|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω το βλέπω σαν ενα ανεξελεκτο υποστρωμα, καποια σιτμγη θα σου κατεβαζει σκληορτητες και Ph, + οτι θα ασκουρινει το νερο. Αλλα το νερο που θα βαζεις τι θα ειναι?? ![]() Εγω θα προτεινα , ενα απλο χαλικάκι ή αμμο . Φτιανχεις το νερο στις σκληροτητες που θέλεις . και γιια να σκουρινεις οπως θελεις το νερο , φυλλα ,και alder cones. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Eχω δει 2 ειδων τυρφη.
1,απο μαγαζι που πουλαει αγροτικα προϊόντα,ουσιαστικα χωμα καθαρο το οποιο ουτε θα κατσει στο πυθμενα ουτε θα ειναι λειτουργικο,θα ανακατεύεται και θα σου κανει τα πραγματα δυσκολα. 2,και την βαφτισμενη ενυδρειακη,η οπως αλλιως την λενε που ειναι σε κοκους,σκληρη. Αυτη θα την πλύνεις καλα να φυγει το πολυ χρωμα-σκονη επισης θα δεις οτι μερικοι κοκοι δεν βυθίζονται (τους απομακρυνεις). Αν την ανακατεψεις με χαλικι σκουρο θα εχεις ενα αποτελεσμα καλο. ++alder cones και φυλλα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- No name,το χώμα που έχει το παλουνταριο επανω στη λεύκη άμμο, είναι τύρφη?
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 04-01-15 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ασύμφορη οικονομικά οπως ειπες,δν εχω δουλεψει αργιλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι τύρφη.. (όχι ενυδρειακή, αλλά από φυτώριο)
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω τυρφη απο φυτοριο εχω στο μυαλο μου,καθαρη με ph 6 οπως αναγραφει η συσκευασια.Μαλλον θα καταληξω να κανω κατι οπως το δικο σου.Μπεζ-καφε αμμο με τυρφη και οχι σκετη τυρφη.Φοβαμαι οτι θα βγαλει πολυ χρωμα και θα εχω μεγαλη ασταθεια στις τιμες ph κ.λ.π.
------------------------- Το ιδιο βιβλιο εχουμε αλλα η εικονα δεν απαντα στην απορια μου. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- οχι δεν εχω βαλει τετοια φυλα παρα μονο απο πλατανι σε αλλο ενυδρειο και μου σαπισαν μετα απο μια εβδομαδα ανεβαζωντας την αμμωνια του ελαχιστα
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 06-01-15 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η απορια που δεν απαντηθηκε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Eγω παλι θα επελεγα φυλα, και alder cones....
Εχεις χρησιμοποιησει καθολου alder cones? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χρησιμοποιησει και δεν πήρα το "χρώμα" που ήθελα...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ενυδρειο 9 μηνων περιπου που εχει καθαρη χαλαζιακη αμμο αναμειγνμνεη με αμμο κοραλλιου σε αναλογια περιπου 1:2 με 1:3 δεν κανει δουλεια στο θεμα της αυξησης της σκληροτητας και του pH. Απλως ηθελα να μοιραστω την μικρη και προσωπικη μου εμπειρια σε αυτο το κομματι που προσεξα στο βιβλιο εδω. sorry για το offtopic.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
Οι μετρήσεις μου. Η ώρα της τύρφης;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-08 13:22 |
ποσότητα τύρφης για 100λτρ ενυδρείο. | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-01-08 20:19 |
ιοντοανταλακτικές ιδιότητες της τύρφης..... | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-07-04 22:56 |