|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να βαλουμε τα πραματα στη θεση τους και να μη φανει πολυ αποτομη η συναντηση
6/11 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Τολη συγνωμη, αλλα αν θελεις σβησε εκει που λεει < την ερχόμενη Κυριακή 23-10 > και μη πεις οτι σε κουραζω.
|
|||
|
|||
![]()
Για οσους δε γνωριζουν η εγγραφη ειναι 30 ευρω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για οσους δεν γνωριζουν και θελουν να κανουν εγγραφη Κωστα μου Κωστα μου
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αυτη την εβδομαδα ειναι η συναντηση και η κινηση στις συμμετοχες μου φαινεται ανησυχητικη.......Εως νεκρη...... Μηπως θα πρεπε καποιος mod να ενημερωσει με pm ολα τα μελη της βορειου Ελλαδος για το συμβαν και την υπαρξη σχετικου ποστ;;;;;;Νομιζω οτι τα περισσοτερα νεα μελη δεν πολυμπαινουν στο συγκεκριμενο χωρο και τα παλια ασχολουνται πιο πολυ με το site του συλλογου για τετοια θεματα............
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει ανακοινωση στο site του Συλλογου, σε σημειο που φαινεται και στα μη μελη.
Αν ειστε σιγουροι πλεον για τον τοπο, η ανακοινωση θα υπαρχει και μονιμη απο το επομενο ενημερωτικο που παει με το περιοδικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ......ισχυει το μερος για την συναντηση της Κυριακης (Bowling) ή θα αλλαξει κατι ;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ηθελε και ιδιαιτερη φαντασια για να καταλαβει κανεις οτι η συναντηση της Κυριακης δεν θα ειχε κοσμο. Αλλωστε κανεις απο εμας τους γραφικους δεν εκανε κατι για να τονωσει το ενδιαφερον... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|