|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το στήσιμο εγω θα άλλαζα το βυθό
θα έκανα μια μίξη με άμμο και το χαλίκι που ήδη έχεις. Απο φυτα ,moss στα ξυλα σίγουρα,και κανένα java fern. Και απο ψαρια θα κοίταζα boraras ώστε να μην ειναι οριακά στα λιτρα σου (λόγω μήκους το λέω) και οτοκινκλους και καμία amano γαρίδα. ΥΣ Τη χήρα δοκιμασε να την δώσεις στις αγγελίες. Όχι οτι δεν ειναι ήδη ωραίο αλλα μιας κ ζητάς γνώμες για το στήσιμο. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα boraras δεν τα ήξερα αλλά με μια γρήγορη ματιά είδα οτι μάλλον θα ειναι οριακά ως αναφορά το ph. http://www.seriouslyfish.com/species/boraras-brigittae/ Οτοκινκλους θέλω να βάλω αλλά φοβάμαι μήμπως είναι πολύ ευέσθητα ψάρια. Ως αναφορά την moss στα ξύλα την έχω υπ' όψιν αλλα λέω να περιμένω πρώτα να μεγαλώσουν τα υπόποιπα φυτά, (να βρώ και το hygrophila polysperma) να πυκνώσει λίγο και βλέπουμε. Ως αναφορά την χείρα φεύγει δύσκολα γιατί την έχω πολλά χρόνια και έχω ενδοοικογενιακές αντιδράσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια περιοχη βρισκεσαι?
Τιμες βρυσης? Οι τιμες pH GH KH που δινεις ειναι λιγο ασυναρτητες μεταξυ τους. Αυτες οι μετρησεις ειναι σημαντικες να ειναι σωστες για τις περαιτέρω επιλογες σου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο diy κοινωνικό 370 lt καθαρά | aias.george | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 96 | 10-03-14 23:42 |
Με 25lt καθαρά τι;;; | kostas ate | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-09-13 22:17 |
κοινωνικό 84 μικτά ~72 καθαρά φυτεμένο (η πρωτη μου προσπαθεια) | vaggstef | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 24-09-12 18:59 |
200 καθαρά | Nektamen | Malawi | 12 | 10-11-11 20:37 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |