Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt
Μπραβο βρε Γιάννη.
Ωραίο και εξυπνο το στηριγμα για το φωτιστικό
Περιμενουμε πιο λεπτομερείς φωτογραφίες
|
χαιρομαι που σου αρεσει

οι φωτογραφιες αναμενονται ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από polykarpos
παρα πολυ καλη δουλειά μαστοράκο κ όντος η βάση για το φωτιστικό είναι όλα τα λεφτα! τώρα μου έβαλες ιδέες !!! άλλωστε αυτή ειναι η όλη ιδέα των παρουσιάσεων...
θα σου έκανα μια μικρή πρόταση για το φωτιστικό , είναι στηριγμένο στις δυο άκρες απο δυο νήματα (δεν ξερω αν ειναι μεταλλικά κτλ...) αλλά εγώ θα έκανα διπλά κρεμαστά σε κάθε άκρη.
αν υπολογίσεις οτι η μια πλευρά έχει κ το καλώδιο όπου αν δεθεί με ενα δεματικό τότε μπορεί να κάνει κ την δουλειά του κρεμαστού όμως απο την άλλη πλευρά θα εβαζα διπλό νήμα με ανεξάρτητο δέσιμο
το φωτιστικό είναι κ αυτό δικό σου? δεν το πρόσεξα!
όλα τα παραπάνω τα λέω πάντα καλοπροαίρετα κ προς αποφυγή παρεξηγήσεων όμως το πάν ειναι η ασφάλεια η δική σου κ βέβαια τα ζωντανά! δεν θα θελα να μαθω ποτέ ότι κάτι πήγε στραβό κ έκανε "μπατζιν τζαμπινγκ" το φωτιστικό...
Καλές επιτυχίες κ παντα έτσι με καλές κατασκευές!!!
|
να ειστε καλα κυρ πολυκαρπε σας ευχαριστω, θα μπει τζαμι απο πανω για να μην υπαρχουν τρελες αποριες σε θερμοκρασια κ για να μην εχω θεματα με την υγρασια στο σπιτι

δεν ειναι ετοιμο ετσι κ αλλιως, θελει καποιες δουλειες στις λεπτομερειες ακομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan
Και γιατί να είναι κρεμαστό το φωτιστικό... και όχι μέσα σε καπάκι;
Όμορφη τελικά η κατασκευή... εύγε Γιάννη.- 
|
χαιρομαι που σου αρεσει

προτιμω το κρεμαστο φωτιστικο παρα να ειναι σε καπακι μεσα αν δεν ειναι απο τα ετοιμα ενυδρεια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma
Ωραια κατασκευη  ...και μ αρεσει να βλεπω δωμάτια...με περισσότερα απο ενα ενυδρεια!!!!!!!! 
|
θανκς σοκολατενιε πουμα, επιασαν τα δυο ενυδρεια σχεδον ολο το χωλ στο σπιτι