|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο εγινε πριν απο κανα 2μηνο και μαλιστα ξαναμπολιασα .Δεν καθαριζω συγχρονως τα φιλτρα για να εχω βιολογια .Σπανια εχω κανα θανατο απο γκαπυ ,πολυ σπανια.Τα τεστ δεν ειναι ληγμενα(ολα τα τεστ ληγουν απο το 16 εως το 18 .Τι να πω απορω.Οτι μαλλον εχω παραπανω πληθυσμο ,εχω ,αλλα εχω και ισχυρη φιλτρανση ,τι να πω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως έπεσες σε "ασχημη" παραλαβή...μολυς... Σιγουρα μπορεις να βελτιώσεις τη διατροφή με προσθήση 2-3 τροφών, αλλά αυτό δεν αποτελεί αιτία θανάτων και μάλιστα νέων ψαριών σε ένα ενυδρείο |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ!Μαλλον κατι τετοιο συμβαινει ,δεν εξηγειται διαφορετικα.
Χρονια πολλα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Σου προτείνω να βγάλεις τον ζεόλιθο, μπορεί να σου καταστρέψει τη βιολογία, και ίσως για αυτό να έχεις 0 νιτρικά, γιατι ο ζεόλιθος ίσως να κραταέι ολη την αμμωνία και να μην υπάρχει βιολογία. Βγάλε τον για 1-2 ημέρες και κάνε μετρήσεις, αν σου ανεβάσει αμμωνία , τον ξαναβάζεις και ψάχνεις για μπόλι
|
||||
|
||||
![]()
Προσαρμογη τους εκανες πριν τα βαλεις στο ενυδρειο και πως?
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω !Θα βγαλω τον ζεολιθο ! Ναι εκανα προσαρμογη και πολυ καλη .Μαλλον ο ζεολιθος μας την εκανε την δουλεια !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ζεόλιθος δεν φταίει για τη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός και αν τον έβγαλες κάποια στιγμή για 2-3 ημέρες για να βάλεις καινούριο. Σου ανέβασε τότε αμμωνία αλλά και πάλι για τόσο λίγες ημέρες δύσκολο να έκανε τόσο γρήγορα ζημιά και τόσο μεγάλη. Το θέμα με τον ζεόλιθο είναι πως αν έχεις βάλει, θα πρέπει να τον έχεις πάντα, και απαγορεύεται να βάλεις αλάτι.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ηταν ηδη "καμμενα" τα ψαρια, πριν τα παρεις.
Διαβασε κι αυτο που αναφερει αιτιες απωλειων που δεν οφείλονται σε ασθενειες και που πολλοι δεν αναγνωριζουν τα συμπτωματα. http://www3.sympatico.ca/drosera1/fish/illness.htm
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μολυ τσιμπαει ολη την ωρα αλλο μολυ..διαλύοντας την ωρα του... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 03-04-11 11:05 |
επιθετικα μολυ | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-03-11 00:08 |
βοηθεια με το μολυ μου.. | efpraxia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-03-11 19:27 |
Αρρωστο Σκαλαρι και Μολυ | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-08-04 19:16 |