|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα...ειδικα στους εορτάζοντες...έχω ένα πρόβλημα στο σπίτι και θέλω την γνώμη σας...στο σπίτι φιλοξενώ 4 ενυδρεία τα οποία τα 2 είναι στο σαλόνι και τα υπόλοιπα στο δωμάτιο του μικρού και στο Χωλ...εδω και καμία 20άρια μέρες έχουν γεμίσει όλες οι γωνίες του σπιτιού με υγρασία που μετατρέπετε σε μουχλα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα κ χρόνια πολλά! Η υγρασία είναι παντού κ δεν φταίνε τόσο τα ενυδρεια.. ειδικά το Φαλιρακι αν έχει Νοτιά είναι άστα βα πάνε. Το μεγαλυτεροπροβλημα είναι η έλλειψη ζέστης άρον χώρο. Παλιά με τα καλοριφερ στο δουλειά δεν έπαιζε τέτοιο θέμα εκτός κ έμενες τέτιες ή αν έχεις πρόβλημα με τίποτα υδροροες.
Αέρα φρέσκο το πρωί κ βάλε οτι έχεις για ζέστη στο δωμάτιο του μικρού. Ενα πρωινό τριβεις το σημείο με αντιμουχλικο κ το στεγνωνεις για 3-4 μέρες κ μετά ασταρι τοίχους κ Bάψιμο... μετά σιγά σιγά το υπόλοιπο σπιτι |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ενυδρεια εχουν καπακια η' ειναι ανοιχτα...???
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,,,,λοιπον,,,αν τα ενυδρεια ειναι κλειστα τοτε εχουν ελαχιστη υγρασια,,,να φανταστεις συμφωνα με την εμπειρια μου,,,αν η γυναικα βγαλει τα ρουχα απο το πλυντηριο για ενα δεκαλεπτο και δεν τα απλβσει η τα βαλει στα καλοριφερ τοτε η υγρασια εκτοξευεται στο 90 %,,,,ανοιξε να αεριζονται τα δωματια κ παρε εναν αφυγκρατηρα,εγω σωθηκα,....εδω και εναμιση χρονο που τον εχω εχει μαζεψει πολλλλλλαααα λιτρα,,,απλα παρε ενα δυνατο,,,μην λυπηθει; τα 50 κ 100 ευρψ παραπανω,,,υα παυθεις πλακα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειναι ανοιχτο το ενυδρειο τι γινεται σαυτην την περιπτωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα 2 δεν έχουν
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poet : 25-12-14 στις 16:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφυγραντήρας είναι κάτι τέτοιο
![]() Βάλε καπάκια στα ενυδρεία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο αφυγραντήρας είναι ηλεκτρική συσκευή. Τραβάει πολύ νερό, έχω κι εγώ πρόβλημα με υγρασία και έχω 2. Πάντως κάνει θόρυβο, δεν μπορείς να κοιμηθείς με αυτόν στο δωμάτιο (τουλάχιστον 2 διαφορετικές μάρκες που έχω). Προσωπικά δεν θα είχα ποτέ ανοιχτό ενυδρείο στο σπίτι, εκτός αν ήταν σε ξεχωριστό χώρο ή σε άλλο όροφο κλπ. Σε δωμάτιο παιδιού ούτε που θα το σκεφτόμουν. Μια τόσο μεγάλη ποσότητα νερού είναι μόνιμη πηγή υγρασίας κατά τη γνώμη μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδη ειμαι σε φαση να κοιταω για αφυγραντήρα, ποιους 2 έχεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με υγρασία απο ενυδρείο | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 29-04-10 09:43 |
Υγρασία σε θερμαντήρα Juwel | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-09 15:48 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |
υγρασία σε θερμοστάτη | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 19-12-05 14:47 |