|
|
|||
|
|||
![]()
Ζει . Που και που αλλάζει και πλευρά μέσα στην ημέρα αλλά με δυσκολία στην πλεύση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν μου αρέσει. Κάνε μια γενναία αλλαγή νερού με θερμοκρασία ίδια με του ενυδρείου, χωρίς μετρήσεις όλα είναι εικασίες
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγη νερου αμεσα.Το ενυδρειο οταν το αγορασες το γεμισες,εβαλες το φιλτρο σε λειτουργια και εβαλες μεσα και ψαρι?
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνία που μέτρησα είναι 0,05
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις στοιχεια δεν μπορω να ξερω τι εχει το ψαρακι και απο τι μπορει να προερχεται, αλλα με αλλαγη 75% με νερο εως 7 βαθμους πιο κρυο, την ακουνε στερεοφωνικα τα ψαρια και βγαζουν οτι αρρωστιες θελεις .... αν δεν πανε απο θερμικο σοκ.
Μια αιτια μπορει να ειναι αυτη. Πιο μικρες και πιο συχνες αλλαγες με οχι μεγαλη και αποτομη πτωση στη θερμοκρασια.
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ηταν 4χρονια σε γυάλα;
Επειδή λες οτι τα έχεις 4χρονια και εισαγωγη αρρώστου ψαριού 3,5 μηνες ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 23-12-14 στις 15:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ψαράκι!!! | marilouka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 19-02-16 20:41 |
το ψαράκι εχει κατάθλιψη | EL_AV | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 31 | 21-03-11 19:42 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |