|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nice work
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- ¶νοιξα το καπάκι του φίλτρου σήμερα το πρωί για να δω πως είναι το φίλτρο και αν όλα πάνε καλά μετά το καθαρισμό της Κυριακής, και κάτω από το καπάκι του φίλτρου ήταν κολλημένος ένας τεράστιος γυμνοσάλιαγκας. Και απορώ πως πέρασε ο άτιμος και το καπάκι του ενυδρείου αλλά και το καπάκι του φίλτρου, και το συγκεκριμένο καπάκι το είχα πλύνει τη Κυριακή, και όχι τίποτα άλλο, αλλά αν έπεφτε μέσα στο φίλτρο και ψοφούσε θα μου ανέβαζε αμμωνία ή νιτρικά και δεν θα ήξερα από τι έγινε. Κατά καιρούς επάνω στο καπάκι έχω βρει σαλιγκάρια με καβούκι να κόβουν βόλτες αλλά αυτό είναι λογικό, τόσα φυτά έχω εκεί πάνω, και από σαλιγκάρια αρκετά, αλλά τα πετάω γιατί μου τρώνε τα μαρούλια, αλλά να μπει γυμνοσάλιαγκας μέσα στο φίλτρο δεν το περίμενα. ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 17-12-14 στις 11:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη σε παραξενευει.
Μπορει να περασει μεχρι και απο τις γρυλιες της σχαρας της αποχετευσης. Να ψοφησει στο φιλτρο, γιατι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν για κάποιο λόγο έπεφτε μέσα στο φίλτρο , και δεν μπορούσε να γαντζωθεί από κάπου φοβάμαι πως θα ψόφαγε μέσα στο νερό με ότι αυτό συνεπάγεται. Το καπάκι είναι κάτω δεξια στη φωτό , και ήταν κατω από το καπάκι μέσα στο φίλτρο, και η υπερχείλιση είναι πάνω δεξια, και πάνω από το ενυδρείο είναι το μεγάλο καπάκι που αυτες τις ημέρες δεν το άνοιξα καθολου για να μη χάνει θερμοκρασία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι? δεν μπορει να ζησει μεσα στο νερο για λιγο?
Στο καπακι που τον βρηκες ηταν μεσα στο νερο? Οπου υπαρχει χαραμαδα ακομα και πολυ λεπτη, χωραει. Δεν νομιζω ομως ομως οτι πρεπει να ανησυχεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πρεπει να ψάξω στο μεγαλο καπακι αν υπάρχει χωρος να μπει, αλλα δυσκολο μου φαίνεται, εφαρμόζει παρα πολυ καλά
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε ειχε βγει να παρει αερα
![]() Χωρανε να περασουν απο παντου λεμε. Γινονται λαστιχο. Ειχα δει εναν τεραστιο να περναει απο σιτα αποχευτεσης.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |