|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα το να βγάλω αυτές που επιπλέουν να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι Οκ να τις βγάλω το μόνο εύκολο αλλα γιατί (εντελώς εγκυκλοπαιδικα) |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τις εβγαζα για να μην επιπλεουν μεσα στο φιλτρο..
πχ. φιλτρο με καλαθακια.. μην αρχισουν και φευγουν και κανουν βολτες μεσα στο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε Γιάννη, δεν χρειάζεται, θα βγάλει τις μισές τότε, εγω δεν τις βγάζω, σε λίγες ημέρες δεν επιπλέει καμία,
αν θυμασαι το βιντεο που εβαλα με το φίλτρο μου, αν δεις τώρα δεν επιπλέει καμία
|
||||
|
||||
![]()
ε, οχι και τις μισες ρε συ
![]() δεν επεπλεαν πολλες σε μενα... τις επλενα κανα 2 μερες... κι οσες δεν βυθιστικαν στον κουβα ,τις αφαιρεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
και να της αφήσει δεν θα γίνει τίποτα βρε συ.
Εγώ τη πλένω πολύ καλά, ξεχωρίζω ότι είναι μαύρο ή σκούρο , τη βράζω για κάνα τέταρτο σε χύτρα ταχύτητος (είπαμε είμαι υπερβολικός) ξέβγαλμα μετά και τύφλα να έχει το matrix της seachem, τη βάζω στο φίλτρο και ότι περισσέψει σε ένα σουρωτήρι στον ήλιο (αυτό το έκανα καλοκαίρι) και μετά από λίγες ήμερες σε μια σακούλα και έχω πάντα έτοιμη
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και σε σαμπ αν είναι σε δυχτάκι πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στο δικο μου είχα βάλει στην αρχη ένα σφουγγαρι από πάνω για αυτες που τυχόν επιπλέαν, τώρα το έχω βγάλει γιατι δεν επιπλέει καμία πλέον. Δείται και πόσο άσπρη και καθαρή είναι από το βράσιμο, το σφουγγάρι που είχα είναι το μπλε δίπλα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξαρτατε απο το φιλτρο επισης και το κ1 ετσι ειναι και το καλυτερο ΔΕΝ ΒΟΥΛΟΝΟΥΝ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμενα η ελαφροπετρα οταν την πρωτοεβαλα επεπλεε μεσα στο νερο κατα το πλυσιμο που ειναι κακο αυτο;Εννοειται και μεσα στα καλαθια επεπλεε οταν την τοποθετησα, τωρα που θα το ξανα ανοιξω το φιλτρο για καθαρισμα θα δω..
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες που επιπλέουν έχουν αερα μέσα, αλλα κάποια στιγμή γεμίζουν νερο και δεν επιπλεουν μετα
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα σε εξωτερικα φιλτρα τις εβγαζα οταν τις ειχα χυμα.. μην κανουν βολτες και σκαλωσουν στην φτερωτη... για κανεναν αλλο λογω.
Πλεον δεν χρησιμοποιω εργοστασιακα φιλτρα και στο διχτυ υλικων , δεν κοιταω αν επιπλεουν... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι ζεολιθου-ζεολιτη και χρησης του.... | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 07-11-16 00:30 |
ελαφροπετρα και ph | ulisse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-03-13 17:09 |
τι ειναι ο ζεολιθος ??? | ilias8573 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-12-09 00:38 |
ΖΕΟΛΙΘΟΣ | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-07-07 14:05 |