|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο κι απο μενα..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζουμε απο την αρχη, πριν παρουμε οτιδηποτε ζωντανο,.ετσι και αυτο θα ζήσει φυσιολογικα.,και εμείς θα δουμε σωστες συμπεριφορές. Η γνωμη μου..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ακόμα κι εγώ που είμαι Αφρικάνος ξέρω ότι οι δίσκοι είναι κοπαδόψαρα και για ομάδα 5 - 6 ατόμων χρειάζεται το λιγότερο ενυδρείο 300 λίτρων και ιδανικά μήκους άνω του 1,50μ. και 450 - 500 λίτρων. Αν δεν μπορώ να τους το προσφέρω γιατί να τους αγοράσω,από βίτσιο; ΓιΆ αυτό φίλε μου οι μονομάχοι και τα χρυσόψαρα καταλήγουν σε κουτάκια και γυάλες δυστυχώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Εληξε ρε παδια το θεμα
Εχει αρχισει τις κινησεις για να διορθωσει την κατασταση. (εβαλε αγγελια) Ολοι καναμε λαθη. Αν σου αρεσουν οι δισκοι, ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις τον απαραιτητο εξοπλισμο και να στησεις ενα ομορφο και υγιες δισκαδικο.
|
||||
|
||||
![]()
Ο ανθρωπος καταλαβε αμεσως το λαθος του ετρεξε να το διορθωσει. Και ειμαι σιγουρος οτι δεν του ειναι καθολου ευκολο. Οσοι διορθωσαμε τετοιου ειδους λαθη, το ξερουμε καλυτερα.
Μακαρι να ηταν ολοι ετσι, θα υπηρχαν σιγουρα περισσοτερα ευτυχισμενα ψαρακια. Ας κοιταξει ο καθενας τα δικα του λαθη και οποιος δεν εχει κανει ποτε, ας βγει να το πει. Μπραβο ξανα και καλη συνεχεια.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι!
Φυσικα πανω απο ολα με ενδιαφερουν τα ψαρακια! Δεν τα πηρα με σκοπο να τους κανω κακο αλλα να τα φιλοξενησω στο ενυδρειο μου! Ευχαριστω τα παιδια για τις συμβουλες κ επιστρεφω στο θεμα: Ως αρχη αυξησα λιγο ακομα σιγα σιγα την θερμοκρασια μεχρι τους 28.2 ανεβασα λιγο το ph στο 6.98! εβγαλα τις δυο λαμπες οποτε κατεβηκε η ενταςη του φωτισμου εκανα μια αλλαγη της ταξης του 1/3! Φαινεται φυσιολογικη η συμπεριφορα του Λεω να του φτιαξω ενα χωρο ανοιγωντας τις βαλισνεριες για να κρυβεται μεχρι να μετοκομισουν |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα μη πειραζεις τιποτα αφου θα δωθουν.
Η θερμοκρασια δεν πρεπει να ανεβαινει αποτομα, αλλα οκ δεν την ανεβασες πολυ. Ουτε το πεχα. Τα αλλα ψαρια δεν θα γουσταρουν τοσο. Ετσι κι αλλιως η θερμοκρασια αυτη μαλλον δεν φτανει για να κανει τα δισκακια να "ανοιξει" η ορεξη τους. Μη προκαλεις στρες με τις ανακαταταξεις χωρις σοβαρο κερδος στους υπολοιπους τομεις. Αλλαγουλες νερου ναι, να καθαρισει και το νερο. Φωτα καλα εκανες και τα χαμηλωσες και μειωσες co2. Οχι αποτομες μεταβολες ομως ------------------------- Τι ΚΗ εχεις?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 13-12-14 στις 17:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 απορίες...
1. Μόνο εγώ ΔΕΝ βλέπω το post... της πρόθεσης απομάκρυνσης των δίσκων; ![]() 2. Αυτός ο συμφορουμίτης με τους δίσκους (πρώην 4... τώρα 2) στα 180 λίτρα... ποίος είναι να τον συγχαρούμε; ![]() 3. Ζευγάρι... σημαίνει... αρσενικό και θηλυκό... όχι 2 άτομα.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φιλτρο πλαγια; | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-11 19:59 |
Aκανόνιστη κολύμβηση αγγελόψαρου | OlgaM | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 49 | 18-01-11 00:44 |
περίεργη συμπεριφορά | harris samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-10-09 20:03 |
συμπεριφορά cardinal | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-09-07 19:55 |
Συμπεριφορά Αρσενικού. | Filippos | Malawi | 3 | 28-01-05 20:32 |