|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα'προσφατα συνάντησα ενυδρειο eheim 8ετιας το οποίο άνοιξε ολόκληρο μια και έξω,χωρίς να παρουσιάσει τη παραμικρή διαρροή .θα σου πρότεινα να το προσέξεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν δόθηκε φίλε μου κάποια εξήγηση γι αυτό; Έφταιγε η σιλικόνη,ή κάτι άλλο;
Καινούριο το αγόρασα, δεν ηπήρχε αυτό. Το πρόσεξα τους τελευταίους μήνες. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια που διατηρώ ενυδρεία τα οποία συνήθως ήταν DIY, δεν μου είχε συμβεί κάτι. Τώρα μ'αυτά τα εργοστασιακά δεν ξέρω τι παίζει. Θα ψάξω να δω τι μπορώ να κάνω. Μπορεί να το αδειάσω και να το δώσω να βάλουν σιλικόνη ξανά από την αρχή, και να προσθέσουν και κάποιες κόντρες. Αν με συμφέρει οικονομικά και αυτό. Όποιος έχει καμιά ιδέα ας την ρίξει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο το εχεις το ενυδρειο???
αν δεν εχει περασει η εγγυηση μπορεις να πας στο καταστημα που το πηρες... παντος το ενυδρειο εχει φοβο να ανοιξει....
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω εφτά χρόνια περίπου. Δεν θα έσταζε όμως από εκείνα τα σημεία αν υπήρχε πρόβλημα;
Έτσι στα ξαφνικά μπορεί να ανοίξει και να φύγει όλο το νερό κάτω; Πως θα μπορούσα να σιγουρευτώ ότι όντως το ενυδρείο διατρέχει άμεσο κίνδυνο έτσι ώστε να γίνει λίγο πιο ομαλά η μεταφορά των ψαριών; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο τρεχει αρκετα χρονια και ισως αρχισε η σιλικονη να εχει θεμα και να ξεκολλαει... εγω στην θεση σου θα ξεκινουσα μεταφορα των ψαριων και μετα αλλαγη σιλικονης σε ολο το ενυδρειο... αν το αφησεις... ο θεος βοηθος...!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον αυτό θα κάνω.Θα το δωσω να μου ξαναπεράσουν σιλικόνη, απλά πρέπει να βρω μέρος για καμιά 30αριά platy που είναι μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με λιγη καλη θεληση σε καμια 10αρια μερες θα εισαι οκ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα Με Eheim 2213 | paul.asty | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 21-06-13 02:06 |
Πρόβλημα με EHEIM αντλία! | Malawi Lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 28-09-12 20:36 |
Πρόβλημα με EHEIM. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 31-12-08 09:29 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |
Πρόβλημα με eheim 2222 | m0rphy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-08-05 14:40 |