|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μα γιατι αν θελω να κανω παραπανω απο μια αλαλγη το μηνα να μην μπορω? βαζω καθε βδομαδα τον χρονοδιακοπτη απλως
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι είδος ψάρια έχεις ή θα έχεις σε αυτό το ενυδρείο ;
|
|||
|
|||
![]()
σκοπευω να εχω χρυσοψαρα. το συστημα το θελω για να κανει αλλαγες νερου(οπως αυτες πουχ ρειαζονται εβδομαδιεα και οχι για συμπληρωση του νερου που εξατμιζεται)
|
|
||||
|
||||
![]()
Με χρυσόψαρα το έχω και εγω, και πραγματικά έχω ησυχάσει με αυτόν τον τρόπο, και όπως σου είπε πριν ο Σπύρος , με αντλίες κλπ δεν θα μπορείς να πετύχεις σωστές αλλαγές πάντα, έχεις περιορισμένο και συγκεκριμένο χώρο στο βαρέλι
|
|||
|
|||
![]()
takis για να καταλαβω εσυ ποια μεθοδο ακολουθεις και σου ειναι μια χαρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....74&page=7/#192
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες πάντως να κάνεις κανονικές αλλαγές θα χρειαστείς χρονοδιακόπτη με εβδομαδιαίο προγραμματισμό κάτι σαν αυτό. Υπάρχουν απλά συστήματα που μπορείς να δώσεις μια εντολή εκκίνησης του συστήματος σου και άλλα πιο σύγχρονα που δίνουν αρκετές εντολές, ακόμα και delay on-off που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σου φανούν χρήσιμες. Ξεχνάς βαρέλια γιατί τα λίτρα σου είναι πολλά.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις με χρονοδιακοπτη να υπολογισεις ποσα λιτρα θα βγουν και ποσα θα μπουν?
Και πες οτι πετυχε 1-2 φορες. Τις υπολοιπες? Πως θα σταματας τη ροη του νερου στην εξαγωγη? Ποσο νερο θα χωρεσει το βαρελι? Θα φτασει για αλλαγες δυο μηνων σε 120λιτρο?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
αλλαγές νερού | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-09-09 19:09 |
Αυτόματες αλλαγές νερού... | filoxenos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-12-05 02:22 |
Αλλαγές νερού | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-05 23:42 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |