|
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ πάντως με τέτοιες διαστάσεις θα έφτιαχνα φροντοζάδικο(έχω και γω ένα ανεκπλήρωτο απωθημένο
![]() Πάντως πιστεύω ότι θα μας εκπλήξεις ευχάριστα γιατί το'χεις γενικά με ότι φτιάξεις, οπότε φαντάζομαι τι θα γίνει... ![]() ![]() ΥΓ: Με αυτά που έχω δει, σε έχω ικανό για betta, ή κάποιο μεγάλο non reef safe ψάρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
γιατι εγω δεν ξερω και πολλα..... εκτως αν υπαρχει καμια λιστα με ολα τα ρεεφ ψαρια.... να ψαχνω.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-12-14 στις 22:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λίστα με ψάρια που μπορείς να δεις υπάρχει ναι. Μπές liveaquaria και τσέκαρε. Είναι πολύ καλό site. |
|
|||
|
|||
![]()
θαναση καλη αρχη με τα θαλασσινα.
κανε μας μια χαρη, βαλε μας και καμμια φωτο απο το 6τονο να χαζεψουμε και εμεις οι ποταμισιοι, μας ξεχασες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για καρχαρια δεν με περνει, αλλα να κοιταξω μερικες περιεργες λιστες θα ειναι χαρα μου....
![]() ![]() ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!!!! ------------------------- σημερα μπηκαν και οι κοντρες!!! σιγα σιγα το μικρο μου ετοιμαζεται για αποστολη.... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 02-12-14 στις 21:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για κοίτα τις λίστες του αμερικάνου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |