|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω!!μου αρεσει πολυ το στησιμο στις πετρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καπως έτσι ξανα αρχίζουμε....αυτήν την στιγμή στρώνουμε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι έπαθες και ξαναστρώνεις?
Δεξιά πρόσθεσε κι άλλες πέτρες.Φτιάξε κρυψώνες. Έτσι όπως τις έχεις δεν εξυπηρετούν σε τίποτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα ξεστησει ολο γιατι ειχα προβλημα με τον σπιτονοικοκυρη μου για μεσα στο σπιτι που το ειχα οποτε και το εβαλα στο κλειστο παρκιν που εχω κατω οποτε ξανα ολα απο την αρχη θα γινουν αρκετες αλλαγες και προσθηκες απλα ειναι παρα πολλες πετρες που ειναι κατω απο την αμμο και δεν φαινονται και περιμενω να ανοιξει λιγο ο καιρος για να βγω να μαζεψω πετρες θα μπουν και αριστερα τα ξυλα για να κρυψουν το εσωτερικο το φιλτρο το οποιο το εχω για προ-φιλτρο για το fx5 και θα μπουν μονο 12 demasoni και φυτα valisneria
και εχω δει αρκετα ενυδρεια τα οποια ειναι σε φλατ γραμμη και οχι σε νταμαρια εκει λετε να υπαρχει προβλημα συμπεριφορας με τα demasoni??
|
||||
|
||||
![]()
Όλα σχεδόν τα mbuna θέλουν πολλές κρυψώνες στις πέτρες.
Τα demasoni που είναι πολύ επιθετικά μεταξύ τους, ακόμα περισσότερο. Τα φλατ συνήθως φιλοξενούν haps. Το ξύλο μπορεί να σ' αρέσει αλλά, ιδιαίτερα αν είναι καινούργιο, θα επηρεάζει προς τα κάτω το ph με τα χουμικά και τις τανίνες που θα απελευθερώνει. |
|
||||
|
||||
![]()
για τα ξυλα δεν υπαρχει φοβος τα εχω 7 χρονια σε ενυδρεια πιστευω οτι ηταν να βγαλουν το εβγαλαν οποτε ανοιγει ο καιρος και αρχιζει η συγκομιδη η βαση που υπαρχει τωρα με τις πετρες ειναι καλη η πρεπει να το ξεστησω ολο???
να ειναι και καπως ομορφο περα απο λειτουργικο
|
||||
|
||||
![]()
???Tι προβλημα ειχε δηλαδη?Στην πλατη το 'χε..?Τι αλλο θ ακουσουμε...
|
||||
|
||||
![]()
ασε εδω δεν μπορω να κανω τρυπες να βαλω τα φωτιστικα ασε μην αρχισω και χαλασω το θεμα
αυτο ειχα δει και μου ειχε αρεσει παρα πολυ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=82505
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις μερικές ακόμη πάνω σ' αυτές που έχεις θα είσαι καλά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |