|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για δες εδώ , αλλα βλέπω πως δίνουν όλο το κιτ http://hydrotherm.gr/shop/index.php?...&productId=191 παρτους κανα τηλέφωνο αν έχουν μόνο μπεκ
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι παντως σαν αυτά στις καφετεριες δε κανουν σιγουρα μονα τους γιατι θελουν πολύ μεγαλη πιεση για να κανει νεφελοποιηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ στα φυτά μου -έχω κλείσει έναν χώρο στο σπίτι σαν θερμοκήπιο όπου έχω φυτά και κάποιες δεξαμενές με ψάρια- χρησιμοποιώ απλά μπεκάκια υδρονέφωσης σαν αυτά ή αυτά, σε συνδυασμό με μια αντλία που παίρνει νερό από το δοχείο που κρατάω το νερό της όσμωσης.
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς καθαρό νερό γιατί έστω και με μικρές αποθέσεις αλάτων, βουλώνουν τα μπεκάκια. Επίσης θα χρειαστείς νερό με πίεση και άρα χρήση αντλίας, η πίεση του δικτύου δεν επαρκεί συνήθως για να δουλέψουν σωστά τα μπεκάκια... Αν το παλουντάριουμ σου είναι σχετικά μικρό, και δεν δικαιολογεί εγκατάσταση με σωληνώσεις και αντλία, ίσως είναι προτιμότερο να προσανατολιστείς σε έναν νεφελοποιητή. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως τα λένε παραπάνω τα παιδιά. Θα χρειαστεί αντλία υψηλής πίεσης η κάποιο μπεκ που να μπορεί να δουλέψει με την πίεση του δικτύου.
Τώρα δεν νομίζω να βγάλει κανείς μας άκρη με το λινκ που έβαλες. Στο ebay έχεις ψάξει;
|
||||
|
||||
![]()
Σταμάτη από όσο διάβασα , αλλά και το κιτ που έβαλα στο link, είναι χαμηλής πιέσεως, με πίεση δικτύου, θεωρώ πως θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του άνετα και με αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ένα (ή 2 ή 3) τέτοιο δεν θα έκανε δουλειά;;; Απλό φτηνό και ψιλορυθμίζεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση pleco | Ύδωρ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 05-09-12 11:51 |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |