|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με diy co2 λες να κανουν τα φυτα??? τι χρώμα flourite λές να βάλλω ??? λεω να παίξω με διχρωμία χαλαζιακής και flourite , με flourite όπου φυτευτουν φυτά , ενω χαλαζιακή μπροστά μπροστά ....το θέμα είναι ότι όλα αυτά που θέλουν υπόστρωμα θελουν co2 άρα δεν μπορώ να τα βάλλω , οπότε δεν ξερω αν αξίζει να βάλλω μόνο χαλαζιακή /// |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Diy co2 όλοι λένε για ανισορροπίες και αλγη Κοιτά ποιο ευκολα φυτα , γίνονται θαύματα με moss ,java fern,anubia Σαν αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
εεε ναι έλεγα να δώ για κάτι εύκολο γιατί ο φωτισμός δεν είναι ο σωστός , co2 diy όλοι λένε για προβλήματα όπως λές με άλγες ( και εγώ το έχω διαβάσει) επομένως έλεγα να κινηθώ σε χαλαζιακό υπόστρωμα , ρίζα έχω θα βάλλω πάνω moss και έπειτα θα ήθελα να βρώ 2-3 φυτά για γύρω απο την ρίζα ,.... anubias αν και ωραίες δεν ξέρω αν θα μπούν μιάς και δεν θα μπορώ να τις κλαδέψω ( οι γαρίδες έχουν θέμα με τα χημικά που βγάζει στο νερό το φρεσκοκομμένο φυτό ) οπότε εάν βάλλω θα βάλλω nana , τι άλλα φυτα με μικρό φύλλωμα προτείνεις ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου είπα και πιο πάνω εγω θα εβαζα μονο java fern narrow,moss ,και ιςως καμμια ανουμπια,
Η πΑρβουλα που την ξανά κοίταζα την έχει η τροπικά στα ευκολα φυτα ,αλλα εμένα χωρις co2 δεν πήγε καθόλου.
|
|||
|
|||
![]()
εντάξει κάθε ενυδρείο έιναι και διαφορετικό αλλά όχι δεν θα δοκιμάσω άν είναι parvula ... θαα το σκεφτω σχετικά με τα φυτά που θα βάλλω και θα επανέλθω !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανανέωση του θέματος .... βάφτηκε η πλατη του ενυδρείου μάυρη, μπήκε το ξύλο η άμμος θερμοστάτης , φίλτρο με σφουγγαρι και siporax... σε λίγο η αυριο οι φωτο !
αμμος χρησιμοποιήθηκε seachem flourite black 7,5kg Στο ενυδρείο ακόμα χρειάζομαι μερικές πέτρες σαν hard scape και σιγα σιγα θα παραγγείλω και τα φυτά .... γαρίδες θα μπούν σε 4-5 μήνες προκειμένου να έχω ηρεμησει απο βιολογια βυθου φιλτρου άλγες και να βρουν τον ρυθμο τους τα φυτα |
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό μετά το στήσιμο δεν έχει ξεθολώσει παρολαυτά καποιες πρώτες φωτογραφίες με το hardscape να μην έχει τελειώσει ακόμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο απο το 0 | billos95 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 86 | 26-02-14 22:49 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |