|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωρε κατι θερια!!!να τα χαιρεσαι Τακη.ειναι κουκλια ολα!!!
αυτα να τα βλεπουν οσοι τα βαζουν σε γυαλες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε
Πες το ψέματα
|
||||
|
||||
![]()
τεραστια για το ενυδρειο σου εγιναν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη τώρα που επιασαν τα κρυα, τι θερμοκρασία έχει ο εξωτερικός χώρος το βραδυ και τι θερμοκρασία κρατάς στο ενυδρειο?
Μέχρι πόσο ειχε πέσει πέρυσι (αν θυμάσαι)? |
|
||||
|
||||
![]()
Αύτη τη στιγμή έξω έχει 12,3 και το ενυδρείο έχει 19, πέρυσι το δίπλα το είχα στους 23 και από ότι θυμάμαι η εξωτερική είχε φτάσει τους 2-3 το καταχείμωνο. Ευελπιστώ το ξύλο να κάνει σωστά τη δουλειά του
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περυσι την ειχα φτάσει στους 15, αλλά τα φυτά τα είχαν παίξει! Φέτος το έχω καλυμμένο με φελιζολ - μόνο από πάνω ειναι ανοιχτο - και λέω να μην τα ταλαιπωρήσω (κυριως τα φυτά) Η εξωτερική μια απ τα ιδια κι εδω, στο μεσο του χειμωνα. Αν και τωρα δειχνει 8 (νομιζω) Θενκς για την απάντηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για το άσπρο που "ξέβαψε" βάλε το στην χλωρίνη κ θα ασπρίσει πάλι!!! (chocolate Μακριααααα)
![]() Κουκλιά όντος... Τάκη το εσωτερικό με τι υλικό το έβαψες? αν είναι στείλε πμ να μην το "τραβάμε" εδω... έψαξα τα προηγούμενα αλλά δεν εβγαλα ακρη... με τα φυτά πως τα πάνε? τα έχεις κάνει ιδιαίτερα καλής διαγωγής? ![]() έχω κ ένα ενυδρείο μόνο με Silver Dollars κ το μόνο φυτό (ας το πει καποιος ετσι) που επιβίωσε είναι μια μπάλα μος όπου έχει βρει τον τόπο της κ έχει γίνει τεράστια σαν ρολό γεμιστό με αυγά!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω βάψει, άλγη είναι, δες εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81174 Παράθεση:
------------------------- Πες το ψεματα Γιάννη, σε λίγο δεν θα χωράνε πάλι ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-11-14 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα γίνει ενυδρείο-καραντίνα αυτό :P ήρθε η στιγμή νομίζω για ένα ακόμα πιο μεγάλο ενυδρείο, δεν βλέπουμε την ώρα να αρχίσεις τις παρουσιάσεις σου για το επόμενο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετά πάμε για λίμνη Γιάννη, έτσι όπως πάει μόνο σε λίμνη θα χωράνε
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα εβαζες εκει σε μια γυαλα να μεινουν νανοι, να εχεις ησυχο το κεφαλι σου?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρουκλες ειναι αυτες!!!
![]() Τακη βλεπω το "νεο" πορτοκαλι κομετ να ξεπερναει το μεγαλο σου ![]() εμεις απο θερμοκρασια παντως το πιασαμε το 10αρι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |