|
|
||||
|
||||
![]()
καλα κολληματα
![]() και τωρα που ειναι αρχη, φτιαξε ενα χωρισμα για εσωτερικο sump, να γλυτωσεις και τα εξοδα για φιλτρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δυστυχώς το ψαράκι το χάσαμε.... ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AntoniosR : 23-11-14 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μέτρηση να δούμε που βρίσκονται και πες μας .εστω και αν είναι μηδεν, στο είπα και στην αρχή, οι μετρήσεις μπορούν να μας πουν τι φταίει ή να μας αποκλείσουν ότι δεν φταίει
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:50*40*30 Όγκος:60 λίτρα Κατηγορία: Γλυκού νερού Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 χρυσόψαρο comet ![]() Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, 2 πέτρες, 1 καραβάκι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:πλαστικό φόντο μπλε κολλημένο εξωτερικά Φωτισμός: 1 φθορίου 18 watt Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα: JBL crystalprofi i80 Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7.7 Γενική σκληρότητα (GH): >7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:1 φορά την εβδομάδα 20 λίτρα Θερμοκρασία:23 ¶λλες πληροφορίες: Αεραντλία jbl prosilent a50.
|
||||
|
||||
![]()
Τη μέτρηση αυτή πόσες ημέρες μετά την αλλαγή την έκανες ; Λογικά με τόσα νιτρικά θα πρέπει να είσαι ακριβώς πριν την αλλαγη, κανε λίγο μεγαλύτερες αλλαγές, αν είναι μετα την αλλαγή 50% που έκανες έχει πρόβλημα, θες πολύ πιο τακτικές ή μεγάλες αλλαγές κατά τα άλλα δεν δείχνουν κάτι παράξενο οι μετρήσεις σου.
Κάνε ενα ελαφρύ καθαρισμα του φίλτρου με νερό ενυδρείου, κάνε και μια σκουπα (που ίσως δεν χρειάζεται, τα χρυσόψαρα σκάβουν συνέχεια) και το ψάρι να είναι κάτω απο επιτήρηση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις τότε λίγο πιο μεγάλες αλλαγές ή ακόμα καλύτερα ενα 20%-30% μεσοβδόμαδα, για να είναι τα νιτρικά κάτω από 20
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει πρόβλημα??? | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 28-03-11 21:56 |
Οι πέτρες μου μυρίζουν θάλασσα.Υπάρχει πρόβλημα? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-03-08 21:00 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |