|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να ηξερες καποιος απο εμας πριν ασχοληθει με το χομπι οτι καθε ειδος ψαριου εχει συγκεκριμενες απαιτησεις σε παραμετρους νερου και λιτρα. Ολοι μαλλον νομιζαμε οτι απλα θελουν νερο και τροφη για να ζησουν. Τουλαχιστον εγω, αυτο νομιζα.
Ποσο μαλλον, αν καποιος που υποτειθεται καθοδηγει το ολο εγχειρημα και υποτειθεται οτι ειναι γνωστης του αντικειμενου, δινει συμβουλες και διαβεβαιωνει οτι η συμβιωση των ειδων θα ειναι σωστη. Δε βρισκω λογο για να δουλεψει καποιος το φιλο μας για να πω την αληθεια. Οι περισσοτεροι απο εμας ετσι αρχισαμε (τουλαχιστον αυτοι που το παραδεχομαστε), ακουγοντας τον πετσοπα και κανοντας λαθη. Ουτε ο πρωτος ειναι, ουτε ο τελευταιος. Σιγουρα εχω δει πολυ χειροτερα πρωτα ενυδρεια. Το θεμα ειναι τι κανεις οταν πια διαπιστωσεις οτι ολες αυτες οι συμβουλες που θα οδηγησουν στην ταλαιπωρια και θανατο των ψαριων, μαλλον ειναι λαθος... Αν υπαρχει ορεξη, ολα γινοται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασαμε, μαθαμε, και διορθωσαμε τα λαθη μας. Αν ομως μετα απο οσα γραφτηκαν, κανει αυτο ... Παράθεση:
Ενας σοφος δασκαλος ελεγε "αν βλεπεις καποιον και κοιμαται, σκεπασε τον να μην κρυωσει". ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο πραγμα λεμε Σπυρο. Οτι θελει ορεξη για να δεις τα λαθη και να τα βελτιωσεις.
Το δουλεμα σιγουρα δεν ενθαρρυνει κανεναν, παντως.
|
||||
|
||||
![]()
Θυμαμαι το πρωτο μου ενυδρειο πριν απο 20 περιπου χρονια!!!ετσι ξεκινησα κι εγω.η μονη διαφορα ειναι οτι τωρα υπαρχει το ιντερνετ και μπορεις να διαβασεις τα παντα γυρω απο τα ψαρια..
Καποιοι απο εμας δεν ειχαμε αυτη την πολυτελεια για δωρεαν σωστες πληροφοριες και καναμε τρομερα λαθη.. Εκμεταλευσου σωστα αυτα που σου λενε τα παιδια και δεν θα βγεις χαμενος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο.
Καποιες φορες ομως το μονο που μενει ειναι το σκεπασμα. ΥΓ Παιζει και το τρολαρισμα του θεματοθετη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ καλη συνεχεια.
Εγω δεν αντεχω πια να παρακολουθω τετοια θεματα, με την ελπιδα για ενα θαυμα κλπ Οποιος θελει να μαθει, φαινεται. Εκει να δωσω το χρονο, ΟΚ. Σε ολα τα αλλα γινεσαι απλα κακος τελικα, προσπαθωντας.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε, μην παρεξηγηθεις κιολας
![]() Κουβεντα κανουμε. Η πορεια παντα δειχνει, οπως λες και εσυ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |