|
|
|||
|
|||
![]()
καλα με τοσα βατ λεντ θα μπορεις να κανεις παπαδες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο θελω να πιστευω και εγω Σακη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι ομορφιές!!!! ¶ντε να μπουν και τα κανονικά φώτα να αρχίσει το τουμπάνιασμα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σταματη σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι μακαρι να παει καλα με τα νεα φωτα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο χθες το πρωι το φωτιστικο λειτουργει στο ενυδρειο με 8 led (6*royal blue+2*10.000) απο τα 22 λεντ που θα εχει συνολικα μιας και περιμενω ακομα 5 drivers για να τα βαλω να δουλεψουν ολα.Πραγματηκα μετα απο μια μερα με λεντ τα κοραλλια μου ολα εχουν φουντωσει και εχουν γινει διπλασια απο πριν με φοβερο χρωμμα με μολις 8 λεντ (πριν ειχα 156w τ5) αναρωτιεμαι τι θα γινει με 22.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος που διαλεξα να κανω φωτιστικο με λεντ και οχι τ5.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε αγορι ευχαριστα νεα , τελικα πια λεντ εβαλλες;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Κωστα σε ευχαριστω πολυ φιλε!
Τελικα το εκανα με 22x10w bridgelux και 3χ3w για lunar ολα αυτα ειναι πανω σε arduino mega aquarium controller,3 μηνες μου πηρα να το φτιαξω με παραγγελιες προβληματα κτλ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |