|
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο Καλημέρα
Ουτε εγω ξερω αν εχουν διαφορα αλλα οσα χρονια εχω και τους δυο, δουλεύουν ακριβως το ιδιο ![]() Οποτε αν καποιος δεν βιαζεται,παει στον φθηνο Όποιος βιαζεται, μαλλον δεν έκανε καλο προγραμματισμο Την καλημερα μου... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Σάκη μην με παρεξηγήσεις και οι τρεις σύνδεσμοι δείχνουν τον εύκολο δρόμο για ν’ αποκτήσει κάποιος χομπίστας το δικό του controler στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Θα ήθελα όμως να μου πεις κάτι. Οι controler που φαίνονται είναι ολόϊδιοι ο δικός μου με του Σπύρου ενώ στο δικό σου στη θέση κάτω δεξιά που οι άλλοι γράφουν Elitech αυτός γράφει stc1000. Είναι γνήσος της Elitech η κάποια από τς αντιγραφές κι αντονέχεις αγοράσει πες μας τις εντυπώσεις σου για την ποίοτητα του.Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε τιμή να τρελαθείτε, και είναι STC-1000 , όχι μόνο θέρμανσης ή μόνο ψύξης, τέτοια τιμή δεν έχω ξαναδεί
9,99 $ ή 8.01 Ευρώ http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-...item5412c78a37
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ... το ‘‘τσίμπισα‘‘
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα τα τσιμπησω και εγω μολις βαλω χρηματα στην καρτα μου χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή, στο παρακάτω
Παράθεση:
Όποιος προλαβε... πρόλαβε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ο πιο φθηνός τώρα είναι αυτός http://www.ebay.com/itm/All-Purpose-...item3cec280e06 $14.86 ή 11,93 Ευρώ δεν είναι και άσχημα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-11-14 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε εγω προλαβα!
Νομιζα οτι τσεκαρα αλλα την πατησα!
|
||||
|
||||
![]()
Έχετε κι εσείς κάτι προβλήματα... με τα ψάρια κρύου νερού!!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
διαφορες stc-1000 controller | johnbaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 14-07-13 22:07 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |