|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά βοήθεια έχω σοβαρό πρόβλημα...
Όπως σας ειχα πει αγόρασα το σετ από το co2art, το μεγαλύτερο με τον κοντρολλερ Αλλα νομίζω έσπασα την ηλεκτροβανα Ας το πάρουμε από την αρχή Ψες άλλαξα την μπουκάλα και πρόσεξα οτι στις 2 ενώσεις που μεταξύ ήταν η ηλεκτρονική βαλβίδα έχανε co2 Τότε προσπάθησα να το σφιξω αλλά δεν είδα βελτίωση Από την πολύ πίεση που έβαλα στο τέλος η ένωση στην έξοδο της ηλεκτρονικής βαλβίδας έσφιξε τόσο πολύ που μαγκοσε αλλά έκοψε και την ροή του διοξειδίου, με αποτέλεσμα τίποτα να μην περνάει... Τι να κάνω?? |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε τι ακριβώς εννοείς
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εδω είναι το βιντεο που έστειλα στο co2art
συγνώμη για τα χάλια αγγλικά μου ... https://www.youtube.com/watch?v=CoC7...TTjuBW5YtLTZnQ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με αλλαγή φιλτρων σε σύστημα A/O | psuxopompos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-01-14 17:56 |
Απορία για σύστημα co2 - βοήθεια | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 09-11-11 01:23 |
ήρθε.. | zogris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 09:43 |
Έτσι ξαφνικά...ήρθε η καταστροφή! | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-05-04 12:44 |