|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petsupermarket.gr/7854/%C...-test-kit.html δεν ειναι τρελη η διαφορα στη τιμη. ψαξτο λιγο παντως μηπως βρεις και σε αλλο ελληνικο ψαρομαγαζο ισως και σε καλυτερη τιμη κιολας. |
|
|||
|
|||
![]()
τα τεστ της api ειναι τα καλυτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. έχεις δοκιμάσει κ άλλες μαρκες? εχω τα υγρα τεστ και της API κ της JBL και μάλλον προτιμώ τη δεύτερη μάρκα. δεν εχω δοκιμάσει τις υπόλοιπες μάρκες. η προσωπική άποψη μου είναι αυτή, φιλικα το λέω
|
|
||||
|
||||
![]()
για μας τους μπατηριδες , μια χαρα ειναι και της aquili
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά από θέμα οικονομίας και κόστους , να έχετε υπόψη σας πως παίζει μεγάλο ρόλο και η ποσότητα του τεστ, πχ αν ένα τεστ κάνει 10 Ευρώ και μας βγάζει 60 τεστ και ένα άλλο κάνει 15 αλλά βγάζει 150 τεστ, καταλαβαίνετε πως τελικά το 2ο είναι πιο φθηνό από το 1ο, άσχετα με την αρχική τιμή. Προσωπικά πιστεύω πως σε αυτό υπερτερούν τα τεστ της API, και να ξαναπώ πως τα συγκεκριμένα τεστ εγω τα διπλασιάζω, βάζωντας μισή ποσότητα νερού για τεστ αλλά και μισές σταγόνες (σε όσα γίνεται ή μπορεί να γίνει) πχ, όταν πρέπει να βάλω 8 ή 10 σταγόνες σε 5 ml νερού, βάζω 4 ή 5 σε 2,5 ml νερού ή όταν πρέπει να βάλω 5 σταγόνες σε 5 ml νερού , βάζω 3 σταγόνες σε 3 ml νερού,έχω κάνει δοκιμές με πλήρη δοσολογία αλλά και με αναλογία και σας διαβεβαιώ πως λειτουργούν το ίδιο σωστά. Στα τεστ GH & KH δεν γίνεται αυτό ή στο τεστ PH που θέλει 3 σταγόνες στα 5 ml νερού. Τελικά τα τεστ NH3/NH4 , NO2 , NO3 , PO4 & PH High range μου κοστίζουν τα μισά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
2 χρόνια τώρα έτσι κάνω τα τεστ μου, και στις αρχές έκανα δοκιμές με πλήρη δοσολογια και με αναλογια, και είχα τα ίδια ακριβως αποτελέσματα, και οι δοκιμές έγιναν ενώ είχα αμμωνία και νιτρώδη για να δω πραγματικά αν δουλεύουν σωστά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεβαια σε οσα γινεται (gh,kh,ph ,δεν γινεται) και δεν απαιτουν μονό αριθμο σταγονων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ sera | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 07:42 |
Ερωτηση- Υγρα τεστς | HoG | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-01-08 13:38 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |
ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΓΡΑ ΤΕΣΤ!!! | angelos7577 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-06-07 22:31 |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |