|
|
||||
|
||||
![]()
χμ........αυτο θα κανω.....θα ειναι πιο σιγουρο ετσι.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορείς να δώσεις τα αγγελόψαρα και να συμφωνήσετε να πάρεις ένα δίσκο σε 1 - 2 εβδομάδες??? Καταλαβαίνουμε (και εγώ σχετικά αρχάριος είμαι) την όρεξη σου για να στήσεις ένα ενυδρείο όπως σου αρέσει το συντομότερο δυνατό (αν ήταν δυνατό χθες) αλλά δεν είναι σκόπιμο (το λέω ευγενικά!!!).
Είναι πολύ καλύτερα να δημιουργήσεις τις σωστές συνθήκες για τα ψάρια σου σιγά - σιγά (είτε αφορά ποιότητα νερού, είτε διακόσμηση, κλπ.) και να προσθέσεις ύστερα ψάρια. Αν καταφέρεις και δείξεις λίγο εγκράτεια και καταλάβεις ότι η διαδικασία του να στήσεις ένα σωστό ενυδρείο έχει την και αυτή την ομορφία της (το ταξίδι που λέει και ο Ελύτης), τότε θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα ευχαριστηθείς το χόμπυ αυτό πιο πολύ. Θεόφιλος Ωχ με πρόλαβε ο Σωτήρης! |
|
||||
|
||||
![]()
αχ...αχ....αυτα ΜΕ κανετε και σας οφειλω πολλα...ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας αν και μας χωριζουν 500+ χιλιομετρα..η βοηθεια σας υπερπολυτιμη.....ευχαριστω ξανα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ηρεμησες επιτελους.....Λοιπον σε περιμενω αυριο κατα τις 11 απο το σπιτι για να παμε παρεα στον ΜΑκη να αλλαξεις τα αγγελοψαρα και να σου δειξω και δυο τρια πραγματα.... Μιχαλακη εισαι και εσυ προσκεκλημενος......
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!! επιτελους βρε νικο...θα βρεθουμε να μου τα ψαλλετε και απο κοντα......νικο,που θα βρω παρκινγκ σπιτι σου..??? να βρεθουμε στις 10.30 στον αμαζωνιο..??????.....και μετα θα βρουμε τροπο να παμε σπιτι σου.......τι λες???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν moderator θα ηθελα να σας παρακαλεσω να συνεχισετε την κουβεντουλα με ΠΜ.
Υ.Γ. οκ θα μιλησουμε στο τηλεφωνο!!!!!!!!!!!χεχεχεχε
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΙΣΚΟΥ. | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 23:52 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |