|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω για αυτο ρωταω αολα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται γιατι ειναι στραβό το πατωμα παντου ειναι ετσι οπου και να μετρησα
|
||||
|
||||
![]()
όταν το ξαναγεμίσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τα επιπλακια αυτα ειναι κατα κορων φτιαγμενα απο τσιπ-μπορντ
αν ειναι φουσκομένο όπως είπες στις βιδες ίσως να ειναι πιο φουσκομένο μέσα κ με το που βαζεις νερό να παίζει ρόλο πρέσας! επειδή με 400λιτρα νερό δεν παίζεις ουτε για πλάκα , αν καταλαβα καλα κ εχεις πρόβλημα με το καπάκι του επίπλου σου , εγω θα αλλαζα απλα ενα καπακι... αλωστε ειναι ορθ.παραλληλογραμμο αρα μην εχεις αγωνια για τα της εμφανισης ... τοσο οσο για την ασφάλεια! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι στο ενυδρειο στα πλακακια μου βλεπω το προβλημα εχει την ιδια κλιση παντου μεσα στο σπιτι
θα το προγραμματισω και την αλλαγη αλλα και την ενίσχυση τς βασης
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου έβαλα κάτω από την βάση (βιδωμένα στα ποδαράκια...έχει 16 συνολικά)... κομμάτι κόντρα πλακέ 7Χ7 εκ. και πάχους 0.4 εκ. (ΑΝ θυμάμαι καλά). Σε ανάλογα κομμάτια για να το ευθυγραμμίσω (είναι και τα δικά μου πλακάκια... από μάστορα "υψηλού" επιπέδου). Μπήκαν ανάμεσα στο πλαστικό πόδι και την βάση. Θα πρέπει να προσέξεις ώστε να βάλεις τα ανάλογα κομμάτια... γιατί ΑΝ ΔΕΝ είναι σε ευθεία... μπορεί ακόμα και να σου σπάσει ο πάτος.
Επίσης τα φουσκώματα είναι επικίνδυνο πράγμα.... να το ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ πολύ και αυτό.- ΥΓ. Ο τζαμάς... ΑΝ ΔΕΝ έχει εμπειρία σε κόλλημα ενυδρείου... είναι επίφοβος.- |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο θα ψάξω να βρω όσο για τα φουσκώματα ειναι στο πλακέ της βάσης γύρω απο τις βίδες και προήλθε όταν το νερό που μπορει να πέσει απο έξω απο το Ενυδρειο γλύφει και παει κατω και επειδή στις βίδες εχει τρύπες εχει φουσκώσει αυτο πως μπορω να το φτιάξω ;;;
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό απο την βιδα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα αντέξει το έπιπλο?? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-06-11 14:21 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |
Θα αντέξει το μικρό ; | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-07-04 13:34 |