|
||||
|
||||
![]()
κανε νηστεια για 3-4 μερες και μετα πολυ ελαφρυ ταισμα μεχρι να ριξεις τα νιτρικα σου στα 10.ξεκινα με πραιμ αλλαγες και θεραπεια μελαφιξ.αν και με τις πολλες αλλαγες δεν ξερω αν θα προλαβαινει να δρασει.χαμενο δεν παει παντως.
αλλαγες νερου καθε βδομαδα οταν λεμε ειναι στο περιπου.αυτο θα στο πουν οι μετρησεις. εγω πχ στο μεγαλο κανω 2 φορες τη βδομαδα τωρα που μεγαλωσαν τα ψαρια και εχω νιτρικα 5 ενω στο μικρο που ταιζω πολυ λιγοτερο κανω αλλαγες καθε 2 βδομαδες και εχω παλι νιτρικα 5!!καταλαβες?το καθε ενυδρειο εχει τη δικια του ρουτινα συντηρησης..σε γενικες γραμμες παντως τα περισσοτερα ενυδρεια ειναι μια χαρα με 30% την εβδομαδα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στίγμα και κοκκινίλα σε KOI | m0rphy | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 1 | 09-02-13 00:22 |
Κιχλιδα αλλα τι κιχλιδα; | pagapod | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 22-01-13 14:04 |
Μαύρο στίγμα. | achisael | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 17-01-11 00:00 |
Mαύρο στίγμα! | StelMex | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-03-10 23:13 |
¶σπρο Στίγμα | giorgakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-08-07 10:28 |