|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλεπεις το μπλεντερ ηραν στη αρχη σχημα λογου μιας κ εχει αναφερθει απειρες φορες σε DIY τροφες αλλα που να ξερα οτι θα ταν η αιτια να με ριξουν στην πυρα.χαχαχα. απο την αλλη ,αλλοι τα ριχνουν στη τουαλετα κ εχει γινει κ το κορυφαιο να τα ριξουν σε μικρη λιμνη γιατι δεν τους πηγαινε να τα σκοτωσουν κ αυρα σκοτωσαν μια λιμνη!!! Αυριο θα τα κερασω σουβλακι!
Υ.Γ. Επειδη εχω μερος της δουλειας μου εκτροφη αστακων, τα σαλιγκαρια ειναι νουμερο ενα τροφη... Ειδικα οι clarkie εχουν αποθημενα μαζι τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μπλεντερ με ζωντανους οργανισμους δεν εχει αναφερθει άπειρες φορες σε diy τροφες, οποτε ειναι καλο να γραφουμε με επιχειρήματα κι οχι στην τυχη Παιδιαστικη χαρακτηρισα την αποφαση σου να μην ξαναποσταρεις και δεν εχει σχεση με ηλικίες Το οτι διαφωνουμε ειναι γεγονός. Ας το κλεισουμε εδω με ή χωρις μπλεντερ |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ειπαμε... οχι και στο μπλεντερ... χομπι κανουμε.. ειναι κι αυτα μερος του...
Εχω κι εγω πολλα , οταν μαζευω ,δινω... δεν ειναι τραγικο νομιζω.. κακο δεν μπορουν να σου κανουν... Αρχισε να μαζευεις και αρχισε να στελνεις παντου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελατε μη το τραβαμε το θεμα αλλο.
Βαλε μερικα Helena μεσα, να κρατησουν σε ισορροπια τον πληθυσμο των physa. Ως ποτε θα δινεις σαλιγκαρια? Αυτα, ενα να δωσεις στον αλλον, γεμισε. Ποιος θα ξαναπαρει? και αυτος που θα παρει, τι θα τα κανει τα "περισσεϋουμενα"? θα τα δινει κι αυτος?. Σε ποιον? Καλη Κυριακη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα Εγώ πάντως μέχρι και αγγελία είχα βάλει για να βρω λαθρεπιβάτες Ευτυχως ειχε προσφερθεί ο tsala να μου στείλει, αλλά τελικά πρόλαβε ο Χρήστος (Stiv) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τσερυ εχει ολη η Ελλαδα, αλλα βλεπεις ακομα ψαχνουν καποιοι... Βεβαια οταν φτασεις σε αυτο το σημειο, αναγκαστικα βαζεις helena.. |
|
||||
|
||||
![]()
μου ζήτησαν μερικά αν ξέρετε και κάποιον άλλον που να θέλει να μου πείτε ...σημερα έβγαλα άλλα 40 απο μέσα ..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δεν συμφωνεις μπορεις να πεις οτι δεν συμφωνειςκ σεβαστη η γνωμη σου. Τα λαγκαρισματα κ τα χαζοπαιχνια της εξυπνης ατακας δεν εχουν τοπο σε κανενα φορουμ Καλη κυριακη σ ολους κ καλη βδομαδα να χουμε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί σου την λέω μία, μου την απαντάς 10...κι επειδή προσπαθώ να το κλεισουμε ως θέμα, το εκλαμβάνεις ως αδυναμία και θες να το συνεχίσεις Και τα "περαστικά σου αδελφέ" εκεί που σε παίρνει...γιατί εδώ δεν σε παίρνει ούτε από την καλή ούτε από την αναποδη! Και για να μην το ξεφτιλίσουμε κι άλλο το θέμα (αν δεν το έχουμε ηδη κάνει) τα υπολοιπα μέσω πμ, εκτός κι αν θες να κάνεις τον σαματα σου με τα φωτα αναμένα |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια μην τσακώνεστε εγω μια ερωτηση έκανα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας ηρεμησουν τα πνευματα παιδια, δε βλεπω λογο για σοβαρη αντιπαραθεση.
Gordon, θελεις να φιλοξενησεις ενα Puffer μου για 2-3 μερες? Αν μεινει σαλιγκαρι, γραψε μου! ![]() ![]() Τα Clea Helena ειναι οντως μια λυση για τον υπερπληθυσμο των λαθρεπιβατων, αλλα και αυτα εχουν τις απαιτησεις τους, οταν καποτε εξαφανισουν ολα τα σαλιγκαρια. Ριξε μια ματια και εδω για περισσοτερες λεπτομερειες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
physa fontinalis | marios psilopoulos | Σαλιγκάρια | 7 | 15-03-14 00:45 |
γέμισα σκουλήκια .... | lion | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 13-12-10 11:13 |