|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με 10αρι δεν θα κάνει κοιλιά ή θα είναι αμελητέα
|
||||
|
||||
![]()
10αρι είναι και κάνει κοιλιά περίπου ένα χιλιοστό στη μεση,χωρίς καθόλου κόντρες
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι πρόβλημα το 1χιλιοστό βρε στο 10αρι, το πρόβλημα ή ο κίνδυνος που υπάρχει στα μεγάλα μήκη και ύψη είναι να αντέξει η σιλικόνη στα πλαινά να μη σκιστεί και όχι τόσο το τζάμι. Το δικό μου με 10αρι χωρίς κόντρες είναι 110 Χ 45 ύψος και δεν έχω ουτε δέκατα του χιλιοστού κούρμπα, (είναι λίγο μικρότερο βέβαια από το δικό σου αλλά είναι γεμάτο μέχρι τέρμα επάνω, ξέχειλο) αλλά έχω δει εργοστασιακό 150 Χ 50 Χ 50 με 10αρι χωρίς κόντρες αλλά είχε αλουμινογωνιές σε όλες τις ενώσεις, και τις είχε για μη τυχόν σχιστεί η σιλικόνη στα πλαινά
|
||||
|
||||
![]()
Οκ,οπότε το κάνω με 10αρι και μετά την δοκιμή άμα δω τίποτα του βάζω και κόντρες. Πόσο περίπου να υπολογίζω για τα τζάμια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν ξέρω ακριβώς να σου πω. Σαν ενδεικτική τιμή , πήρα τον Αυγουστο ένα κομμάτι 10αρι 118 Χ 50 χωρίς ροντάρισμα 40 Ευρώ , υπολόγισε χοντρικά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα φίλοι μου,επειδή δεν ξέρω τι ενυδρείο θέλετε να στήσετε αλλά επειδή υπολογίζοντας,φωτιστικό και βάση το budget θΆ ανέβει θα τολμήσω να σας προτείνω έτοιμο ενυδρείο καλής ποιότητας και μάρκας σε μήκος 1,20μ. και 1,50μ. Είναι το Anubias Α1200 265lt προς 392¤ και το Anubias Α1500 373lt προς 496¤ http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...,d.cWc&cad=rja http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...,d.cWc&cad=rja |
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν με βολεύει το ύψος του και δεύτερον η βάση του θα πάει χαμένη γιατί θα φτιαχτεί έπιπλο -κατασκευή λόγω περιεργου χώρου.
------------------------- Σε ένα τζαμά που ρώτησα για 120Χ45Χ45 με δεκάρι και ροντέ μου είπε ένα κατοσταρικο, καλά είναι ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikkoin : 06-11-14 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σπάσιμο σε γωνία καινούριου ενυδρείου. Να το προχωρήσω? | SlimData | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 12-07-11 12:28 |
Βοήθεια για στήσιμο καινούριου ενυδρείου | Always_Learning | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-04-10 16:02 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Στύσιμο καινούριου ενυδρείου | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-07 15:28 |
Kατασκευή καινούριου ενυδρείου... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 26-06-06 20:44 |