|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχχαχαχα φιλε μου μετα απο 12 χρονια που ειμαι εδω περα , παλι καλα που δεν τα εχω χασει ολα!
αν και ειναι Ελληνικα κ κρατανε κ αρχαίες ρίζες όμως εχουν κ την τοπολαλιά τους όπως κ σε ολα τα μέρη της Ελλάδας , νομιζω... σπάνια αναφέρομαι σε μάρκες κλπ για λογους ευκολονόητους. Οσο για του νερου κ άλλων διαλυτών παρασκευασμάτων , τα του νερου είναι νεα μόδα σχετικά μιας κ καταργήσανε τα παλιά καλά βερνίκια ,αλλα επικυνδηνα δε, βερνικια μολυβδου Οι ξυλουργοι-επιπλοποιοί θέλανε ειδικούς φούρνους , εξαερισμους , καταράκτες στην εφαρμογή για να μαζεύουν μικρόκοκους κοκ.. απλα εμπειρικα , ολα εχουν χημικα μεσα κ κανενα δεν ενδείκνυται σαν οικολογικό προϊόν! επίσης τα καλύτερα είναι όσα είναι με θίνερ γιατί εξατμίζεται πιο γρήγορα καθώς κ δουλεύετε καλύτερα για "τρίψιμο" καλή συνέχεια , πρέπει να πάμε κ για δουλειά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ετσι ακριβώς
|
||||
|
||||
![]()
για να καθαρισει καποιος τα πινελα απο το Vivechrom Vivexyl χρειαζεται το διαλυτικο πινελου. τι ειναι? ειναι το γνωστο White Spirit?
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτι από ολα αυτά, white spirit, διαλυτικό πινέλου, διαλυτικό νίτρου ακόμα και με βενζίνη καθαρίζει το συγκεκριμένο, πάρε ότι πιο φθηνό βρεις
|
||||
|
||||
![]()
ωραια εχω και το white spirit απο παλιοτερες χρησεις, εχω και καθαρη βενζινη. ποιο απο τα δυο να προτιμησω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι είναι πιο φθηνό
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σε ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση ενυδρειου | Notis_xalandri | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-13 17:17 |
βαση ενυδρειου 2*55*60 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-07-10 13:50 |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |