|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
update
|
||||
|
||||
![]()
Νυχτερινο update
![]() Το pcb ειναι ετοιμο. Αυριο παραγγελνω δειγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο touch με τα routings για να έχει μεγαλύτερο creepage distance(το raspberry pi και το υπόλοιπο hardware είναι απομονωμένο από τα 220v με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας). τα relay είναι NO ή NC?(όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο)
Έχω μικρά προβλήματα με το scaling αλλά λύνονται. το οπτικό κομμάτι είναι σχεδόν έτοιμο..
|
||||
|
||||
![]()
update
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφερει και μενα αυτο το project,οποτε μεσα και εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και με ενδιαφερουν και εμενα τετοια project και εγω μεσα.βεβαια δεν μπορω να βοηθησω στην πραξη αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπορει να δουλευτει το ολα συστημα σε linux μιας και μονο αυτο χρησιμοποιω? γιατι καπου διαβασα για συμβατο με windows.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου θα είναι web base δεν νομίζω πως παίζει ρόλο το λειτουργικό, και απο tablet θα προγραμματίζεται ή και από mac
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |