|
|
|||
|
|||
![]()
μετά από 12 ώρες δουλειάς ασταμάτητα πάνω του , νομίζω ότι βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα. Για την ώρα θα μείνει στην άκρη γιατί θα φτιάξω ακόμη ένα το ίδιο με αυτό για δεύτερο ενυδρείο.
Το ολικό κόστος ήταν : 1) Η τάβλα 244Χ122Χ18 50 ευρώ 2) Μεντεσέδες 18μμ Blumm 3 ευρώ 3) 50 γωνιές πλαστικές με καπάκια 5,5 ευρώ 4) ένα πακέτο βίδες LIHLIN 4X20 200κομ. 2.20 ευρώ 5) 40 βίδες LIHLIN 3.5Χ45 0.85 ευρώ λοιπά υλικά : ξυλόκολλα επιπρόσθετα : φραππεδάκια κ πολύ όρεξη!!! τελικό κόστος μέχρι στιγμής περί των 60 ευρώ κ μένει ακόμη το βερνικόχρωμα κ τα δύο πόμολα. υπολογίζω άλλα ακόμη 12 ευρώ σαν εργασία μένει ακόμη , πολύ καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτο , 2 χέρια με αστάρι νερού κ 3 χέρια με βερνίκι νερού. εφαρμογή με πιστόλι για καλύτερο "φινίρισμα" στην πρώτη πόρτα αριστερά η πλάτη είναι μόλις 10 εκ για να μπει στον χώρο εκείνο το φίλτρο κλπ. Στην δεύτερη πόρτα δεξιά είναι κλεισμένο κουτί με ρυθμιζόμενα ραφάκια για διάφορα όπως τροφές , βαλίτσα των τέστ κλπ Μόλις είναι έτοιμο βαμμένο θα ανανεώσω τις φωτογραφίες ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε είσαι μάστορας
Αξιος ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια δουλεια επεσε, μου αρεσει η βαση, μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Σταυρο!!!Βλεπω πιάνουν κ τα χέρια σου
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα μετα απο τοσες μερες ειναι ωρα να αρχισει η διαδικασια για λίγο χρωματάκι... δεν εχω αποφασίσει ακόμη για το χρώμα αλλά αν ο το επιτρεπει ο καιρος θα αρχίσω ΣΚ το αστάρωμα κλπ κ θα ανεβασω φωτογραφίες κ τα σχετικά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα
αλλά βρήκα πολύ ωραία πόμολα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δουλειά!
Κρίμα βρε Πολύκαρπε που είσαι μακριά και δεν μπορούμε να σου παραγγείλουμε μία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαα στην περιοχη λεει Τανζανια κ μετα λεει οτι ειμαι εγω μακρια!!!
αδερφε δεν θελει κοπο... τροπο θελει κ οχι πολλα πολλα! το πιο λιτο ειναι κ το πιο καλο |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα? περιμενουμε το update
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα καλά κόποις κτώνται!!!
είναι έτοιμα κ τα δυο , γιατι ενα δεν ειναι ποτε αρκετό απλά θέλει στοκάρισμα τρίψιμο κτλ κ μετά 5-6 χέρια ψέκασμα... δεν με βοήθησε ο καιρός για να είμαι ειλικρινείς κ τώρα είναι να ανέβω επάνω κ δεν θέλω να αφήνω μισές δουλειές... προτιμώ να το αφήσω για μετά την επιστροφή μου ή καθόλου... δεν θελω απλα ο στόκος να μου κάνει άλλο χρώμα όσο είναι στεγνός επάνω αλλά χωρίς βερνίκι... μπορει κ μεθαύριο να είναι έτοιμα! πάντως βρήκα πολύ ωραία πόμολα κ πολύ οικονομικά!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο polykarpos τώρα κάνει τα σχέδια για τα κουβούκλια που θα μπουν στη ταράτσα μου για το Χειμώνα
![]() ![]() ![]() ------------------------- Ουπς, νάτος, έτοιμα τα σχέδια για τα κουβούκλια ; ![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-11-14 στις 17:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το φώτο-update πότε θα το έχουμε βρε φίλε Πολύκαρπε ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυκαρπε να μη σε στεναχωρησω αλλα εγω ΔΕΝ θα εβαζα μισο τονο ενυδρειο +πετρες+αμμο πανω σε 4 ξυλα, ποσο μαλλον κοντρα πλακε χωρις καθολου κολλωνες η δοκαρια απο κατω...Το αυλακι που ανοιξες βαθους το πολυ 1,5 ποντο απο τι βλεπω σε ενα σκουντμα πλαϊΝΟ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκιναω ενα 500αρι. Τι Υλικα να παρω? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 13-09-09 16:35 |
DIY φιλτρο για 500αρι | tonisgr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 11-08-09 07:33 |
βαση; | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 14-11-04 21:09 |