|
|
||||
|
||||
![]()
ωχ...δεν δειχνουν και πολυ καλα τα πραγματα.....ξυνεται συχνα σε 2 συγκεκριμενα σημεια,πανω σε ενα πλατυφυλλο φυλλο ,και κοντα στο φιλτρο...θα ηθελα να ειχα και καποιο ενυδριακι -νοσοκομειο,αλλα δεν εχω...δυσκολη νυχτα προβλεπεται για ολους............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τροφη,κατεψυγμενη εχω για δισκους...ενα πλακε σκουροχρωμο ειναι....δεν ξερω τι περιεχει....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμμ, καρδιά είναι αυτό κατά πάσα πιθανότητα. Αν και σήμερα δε σου κάνει το χατήρι δοκίμασε με tetrabits μήπως και δεν είναι μαθημένο το δισκάκι σου στην καρδιά και για αυτό δεν τρώει.
|
|
||||
|
||||
![]()
βοηθεια.....ο μικρος συνεχιζει να ξυνεται,ειναι σκουροχρωμος και ειναι απο γωνια σε γωνια...δυστυχως αντιμετωπισα και προβλημα με το θερμοστατη μου,και η θερμοκρασια....τωρα ανεβαινει απο τους 27.....τι να κανω..?να προμηθευτω χοντρο αλατι,και να ριξω1 κουταλια της σουπας οταν ανεβει η θερμοκρασια στους 30..?????η κατι αλλο..???? περιμενωωωωωωωωωωωωωω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκ...τα!!!! Τι να πω, κοίτα φίλε klaz, ή που τα παίζεις όλα για όλα, και κάνεις το σταυρό σου για τα υπόλοιπα ψάρια, και ανεβάζεις θερμοκρασία 32 τουλάχιστον με κίνδυνο να σκάσουν τα άλλα ψάρια και να χαλάσεις τα φυτά, ή που απλά περιμένεις να δεις την κατάληξη. Κακώς δεν είχες από την αρχή τη θερμοκρασία στους 28, είναι η ελάχιστη που θα μπορούσες. Από κει και πέρα τώρα δεν έχει μάλλον νόημα να διαλύσεις όλο σου το ενυδρείο για ένα δίσκακι με προσθήκες αλατιού κλπ. Μια φώτο κοντινή θα βοηθούσε να βλέπαμε μήπως είναι κάτι άλλο και όχι ick που νομίζεις. Από ότι θυμάμαι ξύνονται και σε άλλες περιπτώσεις ασθένειας. Τη διάγνωση ποιος την έκανε και το δέσαμε το ick?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμα ρε παιδια , ποιος θανασης και ποιο ικ.....Ρε κλαζ επειδη ξυνεται το ψαρι ποιος σου ειπε οτι εχει ικ;;;;;Το ικ ειναι η πιο ευκολη ασθενεια να διαγνωστει αφου το ψαρι βγαζει χαρακτηριστικα ασπρα στιγματα...... Ειδες πουθενα τετοια στιγματα;;;;; ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ...... Το να ξυνεται ο δισκος δεν σημαινει ικ!!!!!!!!!! Και εγω ξυνομαι πολλες φορες οταν δεν εχω τι να κανω αλλα δεν εχω ικ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω....τρεχω να αγορασω χοντρο αλατι.....τα αγγελοψαρα θα τα δωσω το σαββατο το πρωι...και αν πανε καλα τα πραγματα,θα του φερω και παρεα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΙΣΚΟΥ. | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 23:52 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |