|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης μια φορα τη βδομαδα μουλιαζω την τροφη του σε Sera fishtamin. Κατεψυγμενες δεν εχω δοκιμασει ακομα. Εχεις να μου προτεινεις καμια καλη τροφη? Για φυτα επιφανειας το κοιταω γιατι ψαχνει σκια,αλλα δεν εχω βρει τιποτα καλο..Τα pistia που μου αρεσουν βγαζουν αρκετη βρωμια και τα αποφευγω..Ισως βαλω λευκοκεφαλα παλι να επιπλεει. Μετρησεις μολις γινουν θα τις γραψω. Παράθεση:
Η λαμπα ειναι PL απλη 11watt ,4200 kelvin,900 lumen. Καπακι του εχω το γυαλινο της dennerle αλλα θελει κοψιμο για να καθετε ακριβως στο ενυδρειο γιατι το φιλτρο ειναι κρεμαστο και εμποδιζει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου αρέσει!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ όμορφο να το χαίρεσαι!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις:
pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 εως 5 Το fin rot χειροτερεψε σημερα,υποπτευομαι απο την αλλαγη φωτιστικου(αλλαξα το φως πριν 5 μερες και το στρεσαρε λογικα γιατι το εβλεπα να κανει flaring αρκετα συχνα)του ξαναεβαλα το παλιο μεχρι να βρω τουλαχιστον φυτα επιφανειας να κοβει λιγο το φως.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο κούκλα ![]() ,απορώ πως σου εμφάνισε fin rot μαλλον θα είχε ταλαιπωρηθεί πολυ στο πετ σοπ. Έχεις μαύρο φόντο ;η ειναι ο τοίχος; Με το μαύρο και το φωτισμό η πλάτη καμμια φορά γίνεται καθρεπτης και αυτό τους στρεσάρει πολυ κοιτά το. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εχεις κανει Δημητρη μπραβο!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FO CUBE | Nikos3 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 17-01-12 12:30 |
Betta Cube.. | \/ag | Bettas | 6 | 22-05-11 14:18 |
nano cube | gianelos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 01-10-10 21:50 |
Nano Cube Betta Tank | gta__156 | Bettas | 17 | 08-06-10 20:41 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |