|
|
||||
|
||||
![]()
ο κύβος τρεχει 15 μέρες χωρίς ψάρια ....ολα καλα μεχρι τώρα...έχει μεταφερθεί βυθός απο το 90αρι και χθες προστέθηκαν αρκετα φυτά και μερικές red cherry ...επίσης έβαλα και diy co2 ...σε λίγες μέρες θα μπουν και μερικά endler !!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πες αντιο στις γαριδες σταδιακα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι απολυτο,εχω εντλερς και γαριδες μαζι και οι
γαριδες πολλαπλασιαζονται.
|
|||
|
|||
![]()
ενα πολυ καλο Onilne υπολογιστή για ενυδρεία που σου βγαζει ακριβώς τα μέτρα
αν θες να κόψεις τα γυαλιά καθώς κ σου υπολογίζει την ασφάλεια ανάλογα με το πάχος του τζαμιού http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σπύρο το έχω προσπαθήσει και παλαιότερα και είχα κανονικά γόνο γαρίδας ...δε λεω μπορεί να ήταν λιγότερος αλλα είχα...καποια στιγμή έφτασα να έχω άπειρες γαρίδες μαζι με τα εντλερ ...μεχρι που μια μερα βγήκε το χώρισμα που είχα και χώριζα το ενυδρείο στα 2 και μου τις έφαγε όλες ένα convict που είχα βαλει προσωρινά λόγο γέννας ![]()
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 27-10-14 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη το 5αρι το εχει οριακα στο ασφαλες αλλα τωρα το εφτιαξες ηδη , εγω θα σου εκανα μια μικρη προταση να βαλεις με σιλικονη μικρες πλαστικες ή μεταλικες γωνιες στις ακρες , ετσι θα εδινε κ αλλο χαρακτηρα , θα εκρυβε κ τις κολλήσεις κ ειδικά στο πάνω χείλος θα έδινε παραπάνω κόκκαλο ειδεμή αν δεν θες κόψε μικρές λουρίδες 2εκ. απο το ίδιο γυαλί αν εχεις κ βάλτα σαν νευρα , θα σου δώσει παραπάνω ασφάλεια όχι μονο για το νερο σαν πιεση στην επιφάνεια αλλά κ σε μια απροσεξία κατα την διάρκεια του καθαρίσματος...
καλές επιτυχίες πότε θα βάλεις νεράκι ? προσωπικά τα αφήνω παραπάνω ώρες απο οτι λέει ο κατασκευαστής γιατι αν γίνει κατι λαθος το σφουγγάρισμα το κανω εγω κ οχι ο κατασκευαστης!!! ![]() ------------------------- Παράθεση:
τωρα ειδα οτι το τρεχεις ηδη κανονικα... οκ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polykarpos : 27-10-14 στις 10:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |