|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι ευκολο... Νικο εδω απο τι εχω καταλάβει λεει οτι μπορουμε να το κανουμε εμεις crop... 4. Photos should be taken using digital camera with a resolution of at least 2000 pixels by the larger side in JPEG format. Blurry, fuzzy pictures will not be accepted. The author can crop photos, but in this case on the photo there should be only the underwater part within the front glass of the aquarium without glass edge if there is an above water part. The organizing committee can crop a photo, if cropping done by the author will not satisfy these conditions. http://all4aquarium.ru/en/events/scapers-contest/rules |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οπως το αναφέρουν και εγω δεν το πολυκαταλαβα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεει οτι άμα δεν ικανοποιηθούν απο το crop το δικό σας ,θα το κάνουν crop οι ίδιοι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μας το λες που το εστειλα?Σευχαριστουμε φιλέ μου γιατί άκρη δεν βγαζαμε με την μεταφραση
|
||||
|
||||
![]()
Αρχηγέ μου νόμιζα οτι αργεί ακόμα sorry
![]() Παρεπιπτώντος τα σπάει το ενυδρειο σου καλη επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά φιλέ μου σευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Φωτογραφιση ενυδρειου και φτηνος/παλιος εξοπλισμος. | mpampi19 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 15 | 01-10-10 01:02 |
Forum με θεμα την φωτογραφιση ενυδρειων! | mikenuke | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 18-09-05 17:42 |