#2
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι πως όπως και να το ξεκινήσεις τους λαθρεπιβάτες δεν θα τους αποφύγεις , αργά ή γρήγορα και δεν θα πρέπει να μας πιάνει πανικός .
Η φύση έχει προβλέψει να υπάρχει για κάθε pest και κάποιος-οι θηρευτης-ες , κρατώντας κάποια ζωντανά ''εργάτες'' όπως wrase πχ και παρατηρώντας το ενυδρείο μας μπορούμε να αποφύγουμε να πάρει την κάτω βόλτα . Ξεκινόντας με νεκρό βράχο ναι μεν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι στην αρχή τουλάχιστον δεν θα βάλεις κάποιο ανεπιθύμιτο ζωντανό μέσα αλλά χάνεις αρκετό χρόνο μέχρι να πάρει τα πάνω της η βιολογία και όλους τους μικρούς αλλά με την σημασία τους οργανισμούς είτε αυτοί είναι ζωοπλανκτόν είτε σφουγγάρια , σπειρογράφοι κ.α. Και δύο τρόποι δουλεύουν με τα υπέρ και τα κατά , ζυγίζεις και πέρνεις !
__________________
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pest Inspection for your Reef Aquarium | nikolaosbouk | Παραλία - Beach Bar | 1 | 21-03-13 21:32 |