|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολες θελουν καλο πλυσιμο, ακομα και αν λεει οτι ειναι ετοιμη να μπει στο ενυδρειο. Τι ψαρια φιλοξενεις?
|
||||
|
||||
![]()
http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%C...E%BC%CE%B1.php
5 ευρώ τα 10 κιλά! πχ για χρυσοψαράδικο ειναι οτι πρεπει!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω μπει στο λινκ.. Έχεις παρει χαλαζιακη απο εκεί; ; ειναι καθαρη;; γιατι την θελω για Αμαζόνιο. .
|
|
|||
|
|||
![]()
acei και labido
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα επαναφέρω ένα μέρος παλαιάς μου αγγελίας γιατί έχει σχέση με το θέμα.Κανένας σας δεν ρώτησε τι ψάρια έχει για να καταλάβετε αν χρειάζεται χαμηλό ή ψηλό Ph. Αν δηλαδή βάλει δίσκους θα του προτείνει κάποιος να πλύνει άμμο θαλάσσης; Αν χρειάζεται ουδέτερη εκτός κάποιων επικίνδυνων που κυκλοφορούν βαφτισμένες ’’χαλαζιακή’’ και κάποιων άλλων που πωλούνται σε γνωστά μας pet shop και βαφτίζονται ’’χαλαζιακή’’ ή είναι χαλαζιακές ( με τιμή 1€ /κιλό ) δεν είναι όμως Carat 6 που είναι η καλύτερη.Παρακαλώ όσους έχουν έρθει σπίτι μου και έχουν δει ή έχουν πάρει Carat 6 από εμένα να πουν αν έχει σχέση με κάποια απ’ αυτές που φαίνονται στους συνδέσμους που ανεβάσατε ή που πωλούνται στα γνωστά pet shop. Παρακαλώ να μη θεωρηθεί ότι βάζω αγγελία σε λάθος ενότητα και να μην σβηστεί το ποστ αλλά επιλεκτικά ότι δηλώνει αγγελία και προκαλώ όποιον θέλει να μαζευτούμε κάποια μέρα ή σε συνάντηση και με δείγματα από διάφορες άμμους που ονομάζετε ’’χαλαζιακή’’ να τις συγκρίνουμε.Λυπάμαι που δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτό και από τη Βόρεια Ελλάδα γιατί και από εκεί είχα εισπράξει αυστηρές κρίσεις χωρίς να μπορώ με αποδεικτικό στοιχείο να φέρω την αντίρηση μου.Μην παίρνετε από μάντρες, και μόνο που είναι βουνά και με τον αέρα ανακατέβονται με διάφορα χώματα κηπευτικά,μάρμαρο,τσιμέντο,ασβέστη,άμμο θαλάσσης,καυσαέριο κ.α. πριν τα συσκευάσουν σε τσουβαλάκια τις κάνουν περισσότερο ακατάλληλες απ’ ότι ήταν και πριν. Για να δείτε όλοι και να πειστήτε ότι η άμμος που κάποιοι ''βαφτίζουν ''χαλαζιακή'' δεν είναι για ενυδρεία αλλά για πατώματα και πισίνες.Θα σας παραθέσω κι ένα σύνδεσμο που θα συναντήσετε και φωτό από μάντρες που κάποιοι από εσάς εμπιστευτήκατε για την άμμο που βάλατε στα ενυδρεία σας,διάφορες μάρκες αυτών και κατασκευές με αυτές. ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ Πωλούνται διάφορα ψάρια Υ.Γ. Μετά από διορθώσεις που έκανα πιστεύω πως δεν χαρακτηρίζει το ποστ ’’αγγελία’’ αλλά αντίρηση στους συνδέσμους και πρόσκληση σε ομαδική δειγματολυπτική κρίση του κάθε είδους χωρίς το ελαφρυντικό ’’Μα η Carat 6 είναι πανάκριβη’’ ή ’’Αυτή είναι δωρεάν’’. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 20-10-14 στις 21:21 Αιτία: Διαγραφή στοιχείων κατ’ ιδία κριση που έφερε σε τύπις αγγελία |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως έχω πάρει χαλαζιακή άμμο από τον Ερμή και όντως είναι χαλαζιακή!!!
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να δώσω 7€/5 κιλό όταν μπορώ να πάρω καθαρή χαλαζιακή με πολύ λιγότερα χρήματα!!!! Βαπτισμένη βλέπω αυτή που λες εσύ και όχι αυτή που έχει στο λατομείο!!! ο Ερμής να ενημερώσω ότι είναι λατομείο και όχι μαγαζάκι της γειτονιάς (αν και οι περισσότεροι το γνωρίζουν) Φίλε μου εάν σε βγάζει ο δρόμος σου από την Αγία Παρασκευή έλα να πάρεις.. έχω περίπου 30κιλά (χάρισμα) Πάρε και ένα δείγμα το πως είναι μέσα από το ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι από τον Ερμή... και άμα θες έλα να την πάρεις (δωρεάν)
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου πολλά RESPECT από μένα για την διάθεση σου να προσφέρεις αφιλοκερδώς σε συνχομπίστες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εσυ παρε αμμο θαλασσης για τις κιχλιδες, ωστε να ανεβαινει η σκληροτητα. Παράθεση:
Επισης, η χαλαζιακη carat 6 ειναι μεν χαλαζιακη αμμος, αλλα οχι η μονη. Απλα, τυχαινει να ειναι και η πιο ακριβη (και απο θεμα γουστου - δε μου αρεσει γιατι φαινεται αφυσικα λευκη), πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορουν να την αποκτησουν ολοι. Και μια παλιοτερη σχετικη συζητηση: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80881 Για να μην σε αδικω, ομως, συμφωνω οτι πολλες φορες η χαλαζιακη αμμος "βαφτιζεται" χαλαζιακη, με ολα τα προβληματα που μπορει να δημιουργησει στα ψαρια. Οποτε, προσοχη απο που αγοραζουμε... Και ολα αυτα, μιλωντας για ενυδρεια γλυκου νερου, οπου θελουμε ουδετερη αμμο. Για ενυδρεια Αφρικης, οπως τα δικα σου, η καλυτερη ολων ειναι η αμμος θαλασσης. Υ.Γ. Εχω ρωτησει τι ψαρια προκειται να μπουν στο ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέτρο για πολλοστή φορά διαπιστώνω πως δεν διαβάζεις τα παραπάνω ποστ απ το δικό σου και πως γράφεις αυτο που θες να γράψεις (είτε αποτελεί προωθήση αγγελίας είτε οτιδήποτε άλλο!) Οσο για τον εξυπνο τροπο να επαναφέρεις αγγελία σου...no comment που λεμε και στο χωριο μου Δυστυχως δεν βοηθάς! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αυτες που δεν θελουν πλυσιμο τις πληρωνεις και αναλογα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω της hagen εχω, αλλα πλυσιμο ηθελε κι ας ελεγαν οτι δεν ηθελε.
|
||||
|
||||
![]()
παντως η carat που βαλαμε στους δισκους δεν πλυθηκε πριν μπει.κατευθειαν απτο τσουβαλι τη βαζαμε.ουτε καν ελαφρυ θολωμα δεν ειδα στο νερο.
οπως την εριχνα καθοτανε κατω. καθομουνα και τη χαζευα ![]() ωραια αμμος,αλλα η τσεπη μου διαφωνει ![]() και αφου διαφωνει η τσεπη,θα πλενω την αμμο που θα παιρνω απο μαντρα μεχρι να συμφωνησει ![]() εχει κιαυτο τα ωραια του βεβαια,σαν διαδικασια. αναλογα πως το βλεπεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα προχθες απο χωματοτεχνικη στην γεφυρα Βαρυμποπης 5€ τα 10κιλα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες που δεν θελουν πλυσιμο ειναι αυτες που εχουν ηδη πλυθει, οποιος θελει και μπορει να πληρωσει τις παιρνει αλλιως παιρνει τις φθηνες και βαζει μπουγαδα, ειναι απλα τα πραγματα
![]() Τωρα για την μπεζ χαλαζιακη του Ερμη ειναι η ιδια που φαινετε στο λινκ του stavros (η μη πιστοποιημενη) Αγυπτιακης προελευσης και ειναι μια χαρα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος! | Bill Bizkit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-09-11 11:33 |
sos αμμος | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-04-10 02:06 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |