|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
To εχω ξαναακουσει αυτο,κατι θα ξερετε παραπανω...Οποτε για αυτα δεν χρειαζετε πιστευεις ε?Με ταμπλετα και αλλαγη καθε 2,5 πιστευεις θα ειμαι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με ταμπλέτες και να βάζεις κάθε 2-3 μήνες και βλέπεις, κάθε ενυδρείο είναι διαφορετικό και κανεις δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, πας σιγά σιγα , παρατηρείς και κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Σε 6 ή 8 μήνες ή και αργότερα μπορεί να μη χρειστείς να βάζεις, κάποια στιγμή το υπόστρωμα θα μάζεψει θρεπτικά συστατικά για τα φυτά και δεν θα είναι απαραίτητο να βάζεις ταμπλέτες. Να ξέρεις όμως πως όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους, υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις
|
|||
|
|||
![]()
ολοκληρες ταμπλετες η στην μεση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ολόκληρες αλλά όχι κοντά στις ρίζες, και βάλε όπως σου είπαν τα παιδιά κάθε 15 εκατοστά , σε χώρο 15 Χ 15 δηλαδή μία ταμπλέτα
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και προσθετω,να μην ριξεις excel αφου εχεις βαλισνεριες γιατι θα στις καψει.
οι βαλισνεριες ειναι απτα φυτα που δεν το δεχονται καλα το excel. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια λοιπον...
------------------------- σε αυτο το φυτεμενο μπορω να βαλω κορυς και kuhli loach? ή ενα απο τα δυο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 20-10-14 στις 08:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όπως εδώ http://www.seriouslyfish.com/species/corydoras-sterbai/ http://www.seriouslyfish.com/species/pangio-semicincta/
|
|||
|
|||
![]()
Ρίχνω excel 2 μήνες περίπου και η βαλισνέρια έχει μεγάλη ανάπτυξη στο διάστημα αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλα και παλι ειμαι ανοιχτος σε προτασεις ψαροσυνθεσης...
------------------------- Εχω τωρα 3 kuhli loach και 6 corydoras..θελω να προσθεσω ενα κοπαδι-χαρεμι εαν μπορεσω απο Dwarf Gourami και ισως κανενα κοπαδι απο τετρα (οποιοδηποτε)?εαν ταιριαζει,ή ραμιρεζι?ή Rummy Nose (ροδοστομους) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 06-11-14 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως σε εμενα ειχανε προβλημα με το excel. σορυ αν ειμαι Offtopic. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο ενυδρειου! | KeepWalking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 14-06-13 16:32 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |