|
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα υλικά έχουν μαζευτεί
Ειμαι σε δίλλημα αναφορικά με τον βράχο Εχω τις παρακάτω επιλογές 1. Να τα σκασω χοντρα και πάρω 6 κιλά ΖΒ από καταστημα 2. Να τα σκασω χαλαρα και να παρω 6 κιλά απο χομπίστα (χωρίς να ξερω τι θα μου προκύψει) 3. Να βάλω 4 κιλά ΝΒ (από χομπίστα) και 2 κιλά ΖΒ (από κατάστημα) 4. Να βάλω μόνο ΝΒ από χομπίστα Τι θα επιλέγατε???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
όλα κάνουν , απλά να είναι καλής ποιότητας
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ. Και, προσωπικά, στο 1 και στο 2 δε δίνω και πολύ διαφορετικές πιθανότητες για τη μεταφορά "λαθρομεταναστών" ή την καθαρότητα από αυτούς (και για να μην ανοίξει πολύ το θέμα, αναφέρομαι, πάντα, σε υπεύθυνους ιδιώτες και επαγγελματίες).
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι να βρω τι με συμφερει
(καλημέρα!) ------------------------- Παράθεση:
Θα συμφωνούσα αν μιλούσαμε για επαγγελματίες αλλά δυστυχως δεν ειμαι σε θέση να το ξέρω (καλημέρα) Λέω να καταλήξω στα 4 κιλά NB από χομπίστα & 2 κιλά ΖΒ από πετ (ωστε να μειώσω τις πιθανότητες να βρω κανενα καρχαρία κολλημμένο στην πετρα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 19-10-14 στις 10:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοώ ότι υπάρχουν πάντα πιθανότητες να περάσει κάτι μέσα από το βράχο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να ελέγξει κάποιος ό,τι ζει μέσα στους πόρους και τις αυλακώσεις του. Δίνω, μάλλον, περισσότερες πιθανότητες καθαρότητας βράχου σε κάποιον ιδιώτη που έχει κάποια συγκεκριμένη ποσότητα βράχου μέσα στο ενυδρείο του, έκανε αποπαρασίτωση και στη συνέχεια, σχολαστικά και για αρκετό καιρό, παρατηρεί το ενυδρείο του και αργά ή γρήγορα ανακαλύπτει αν έχει περάσει κάτι μέσα και το καταπολεμά, παρά σε έναν επαγγελματία που τον τοποθετεί σε κάποιες δεξαμενές, ακόμα και μετά από αποπαρασίτωση, αλλά δεν το παρατηρεί όσο και όπως ο προηγούμενος (φυσικό και επόμενο, αφού έχει περισσότερες δεξαμενές υπό τη φροντίδα του. Δεν απαξιώνω αρκετούς σωστούς και οργανωμένους επαγγελματίες. Απλά θέτω υπόψιν το θέμα της επιτήρησης ως πολύ σημαντικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ξεκινησω μονο με ΝΒ θα κανει τουλαχιστον 2 μηνες μεχρι να στρωσει Κλεινω τελικά να παρω 2 κιλά ζωντανό και 4 κιλά όλα απο pet shop κι ότι κάτσει Τουλαχιστον θα ξερω που θα τα χωνω μετα!!! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η δοσομετρική καλή φαίνεται, η jebao τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει σε προτίμηση και πωλήσεις! @gallos αν μπορείς να την χαμηλώσεις, κάνε το, έτσι θα δώσεις λίγη ηρεμία στα ζωντανά σου, μην κλείσεις όμως την κυκλοφορία!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |