|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως ξαναπροσθεσω ενα μονοπατι, και σε εμενα δεν μου καθεται καλα,τωρα παρολο που εχει βάθος η εικόνα ειναι πολυ πράσινο. Αν το κανω θα το κανω πολυ μικροτερο, και περισοτερες στροφες... |
|
||||
|
||||
![]()
ατυχημα ητανε μη φανταστεις
![]() σωστα λες ομως,το πολυ πρασινο το κανει να φαινεται "φλατ"... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και εγω πιστεύω πως το μονοπατι του δίνει άλλη αίσθηση, του δίνει πιο πολύ βαθος, θα το έλεγα το "κερασάκι στη τούρτα"
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο εμένα μου άρεσε περισσότερο με τη χρυσή άμμο και για φωτό θα σ έλεγα να κάνεις μια δοκιμή με σκέτο τζάμι από πίσω και μια λάμπα αναμμένη πίσω απ το επιπλάκι κάτι σαν ηλιοβασίλεμα...........νομίζω θα το απογειώσει.....
Καλό και το μαναντο αλλά όπως είπες σπάει τις αναλογίες λόγο μεγέθους.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρεσε το καφε, σαν χρωμα για το μονοπατι αλλα ητανε μεγαλο στο ματι για το στησιμο.. Κατι εκανα σημερα και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια για πειτε πια σας καθεται πιο καλα στο μάτι ?
Πιο πολυ με ταλαιπωρει το πανω μερος. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαν το Mirkwood ειναι(αλλα πολυ ποιο πρασινο).. μονο τα ψαρια το προδιδουν.. ωραιο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΙΖΑΣ tree look...! | platy | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 14-12-11 20:09 |
MOUNTAIN ROCK SHRIMP | ilias510 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 30-08-10 21:48 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |