|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάει σούπερ φίλε...
Απ το στήσιμο δεν θ άλλαζα κάτι αλλά πίσω αριστερά απ την πέτρα θα έβαζα 2-3 ρίζες Alternathera reinickii κάτι τέτοιο νομίζω θα το απογείωνε(πίσω ακριβός απ την αριστερή πέτρα... Νομίζω το λευκό φόντο θα έδινε πιο πολύ βάθος! [IMG]001490_FB737E.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρειο
![]() ![]() ![]() Το μαύρο κανει τα χρώματα πιο έντονα και χάνεται και λίγο ο εξοπλισμός με το άσπρο χτυπάει πιο έντονα στο μάτι. Τι ειναι αυτός ο σωλήνας πισω απ το θερμαντηρα ;
|
||||
|
||||
![]()
σκιμερ για ττο πρωτεϊνικό....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνουν τα lilly pipes ε;
Κανει πολυ μπαμ
|
||||
|
||||
![]()
Τα lily pipes είναι για εισαγωγή-εξαγωγή νερού στο και απ το φίλτρο ενώ αυτό τραβάει νερό απ την επιφάνεια οπότε διαλύει και το πρωτεϊνικό φιλμ...καραμπαμ κάνει αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά..απλά ας το βγάζει ο Νίκος όταν θέλει να βγάλει φωτό!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=stanlee;857970]Τα lily pipes είναι για εισαγωγή-εξαγωγή νερού στο και απ το φίλτρο ενώ αυτό τραβάει νερό απ την επιφάνεια οπότε διαλύει και το πρωτεϊνικό φιλμ...καραμπαμ κάνει αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά..απλά ας το βγάζει ο Νίκος όταν θέλει να βγάλει φωτό!!!!![/QUOΤαυτοχρονα απαντησαμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω τι ειναι τα lilly pipes έχω κι εγω ,
Εγω το πρωτεΐνικο φιλμ οταν έχω το εξαφανίζω με δυνατή ροή απο τα lilly pipes.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 12-10-14 στις 22:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
iwagumi | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 36 | 12-12-15 21:12 |
Iwagumi by StanLee | stanlee | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 37 | 06-06-14 23:08 |
Iwagumi dry start | makismakis2004 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 02-07-13 10:16 |
IWAGUMI Cube | zak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 24-03-12 16:56 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |