|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- 0,4 ή 4 ; Εχει το τεστ jbl και κάτω από το 1 ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-10-14 στις 09:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με αμμωνια το εκανα και ναι την εχω καιρο αλλ εχει βρωμυσει ο τοπος αμμωνια οποτε δεν νομιζω να ξεθυμανε. η διαβαθμηση στο ΝΗ4 ειναι 0,05-0,1-0,4-0,6-1-1,5-3-5
|
|
||||
|
||||
![]()
Έπαθα κατι παρόμοιο με τεστ no3 sera
Ενώ λήγει το τεστ σε 1 χρόνο μαλλον λόγω κακής αποθήκευσης χάλασε ( τα είχα στο μπαλκόνι σε ενα κουτί τα βαράγε ο ήλιος η βροχή ![]() Μου έβγαζε no3 μηδενικά έβαλα σε 5 ml νερο 4 σταγόνες seachem nitrogen μέτρησα και πάλι μηδέν μου έδειχνε. Δεν έχεις κάποιον να σου μετρήσει να συγκρίνεις;κανά πετ σοπ;
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι τα ειχα σε ντουλαπι σε εσωτερικο χωρο ..δεν μπορω να καταλαβω.. δεν εχω καποιον να συγκρινω και απο πετ σοπ απο δευτερα μαλλον γιατι δεν προλαβαινω σημερα .. τι να πω μονο αυτο βρηκε να χαλασει?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει όπως σου είπε και ο Τάκης να ειναι ξεθυμασμένη η αμμωνία
και η μυρωδιά να μην έχει να λεει.
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε και με ΑΖΑΧ για τζάμια,
![]() αν δεν δείξει και με αυτό φταίνε τα τεστ, αν δείξει αμμωνία φταίει η αμμωνία, βάλτο σκετο χωρίς νερό, να δείξη άπειρη αμμωνία ------------------------- Στη χειρότερη δεν πας να πάρεις ενα μπουκαλάκι αμμωνία τώρα που προλαβαίνεις και είναι ανοιχτα τα φαρμακεία ακόμα ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-10-14 στις 10:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα τεστ api | peristerigeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-11 21:18 |
προταση για υγρα τεστ | ilias13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-09-10 18:56 |
Υγρα Τεστ της API ? | fotis80 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-02-10 08:57 |
υγρα τεστ????? | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-07-09 18:37 |
ΥΓΡΑ ΤΕΣΤ | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-09 22:49 |