|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχω πατησει και για αυτο σου ειπα οτι δεν χρησιμοποιουν αμμο..αλλα ουτε πολυ χοντρο χαλικι,ετσι μεσαιου προς μικρο μεγεθος ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που σου έχω γράψει βάζουν ως επι το πλείστον
|
|||
|
|||
![]()
ειπαμε πολλα eco complete σκετο η με κατι αλλο εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέτο
Η πίσω eco και μπροστά αμμος όπως ς αρέσει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο υποστρωμα μπορείς να έχεις τρελή ανάπτυξη,
δείτε εδώ με απλο ασπρο χαλικάκι και χωρίς ταμπλέτες http://www.aquatek.gr/vb/showthread....54&page=5/#135
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε takis δωσε και εσυ την βοηθεια σου λιγο,εχω μπερδευτη για αμμο ξεκινησα και σε μικρο χαλικακι με βλεπω καθως τα περισσοτερα εχουν χαλικι απο οτι βλεπω,ριξε τα φωτα σου λιγο κ εσυ..ακουω διαφορες γνωμες...το λεω ψιλο χαλικι γιατι δεν ξερω πως να το βρω,ας πουμε καλη ωρα σαν αυτο που εχεις εσυ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74154 ..ισως και σε αλλο χρωμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ασπρο χαλικι κοκομετριας?επισεις ολα τα φυτα που μεγαλωνουν σε αμμο μπορουν και σε χαλικη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() απλα έγραψα το ιδανικό εγω έχω jbl manado που ειναι και πιο φτηνό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ιςως με δυσκολεύει λίγο στο κλάδεμα στο γρασίδι γιατι ειναι πολυ ελαφρύ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |