|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πχ τσουκνιδα
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και πλατάνια
![]() ![]() ![]() ![]() Φιλε μου γίνεται και με άμμο Φυτεμένο αλλα ανάλογα τι θες να κανεις ,ενα καλο υπόστρωμα χαλίκι θα σε βοηθήσει πολυ. Αν σου αρέσει η αμμος οπτικά μπορείς να κανεις κατι σαν αυτό
|
|||
|
|||
![]()
να πω την αληθεια δεν μ αρεσε οπτικα,κατι ακομα το υποστρωμα οπως εγραψε παραπανω ενας συμφορουμιτης θελει αλλαγη περιπου στο 6μηνο,εαν δεν γινει αλλαγη και μεινει μεσα,για παραπανω καιρο θα υπαρξει προβλημα?ασχετο που θα χασει τις ουσιες του θα υπαρξει καποιο προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω πως η άμμο σε φυτεμένα μπορεί να πετρώσει και τότε μπορεί να δημιουργηθεί υδρόθειο που είναι δηλητηριώδες αέριο, για αυτό βάλε και κανα σαλιγκάρι Melanoides tuberculata
------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-10-14 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Aλλα ακομα μπερδεμενος με το υποστρωμα,επισεις μια ακομα ερωτηση τις πετρες που εχεις στο πρακτικερ ειναι ολες ασβεστολιθικες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι φυτα πας; Δεν κατάλαβα ακριβώς η αμμος σου αρέσει η το χαλικακι οπτικά ,
Οταν λέω χαλικακι εννοώ κατι τέτοιο
|
||||
|
||||
![]()
ποιο υποστρωμμα θελει αλλαγη καθε 6μηνο ?
![]() απ΄οτι ξερω το flourite της seachem , δεν εχει τετοια θεματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουν δοκιμή με ακουα-φόρτε ή ξύδι, πολύ φοβάμαι όμως πως είναι , είδικα τα άσπρα βότσαλα, αυτα να μη τα παρεις σίγουρα, τα έχω στις γλάστρες και απο το καθαρισμό που τους κάνω με ακουα-φορτε είναι γεμάτες πόρους, άρα είναι φουλ ασβεστολιθικές
|
|||
|
|||
![]()
φυτα ευκολα εως ισως μετρια με με 40w T8 φωτισμο...Μου αρεσει το λευκο οπτικα και ειπα για αμμο,ειχα την κλασσικη την αμμο (εαν δεν βρω λευκη θα βαλω παλι αυτη) χαλικι δεν εχω βαλει ποτε,δεν ξερω εαν βαλω ας πουμε οπως σκεφτομαι γρασιδι εαν πιανει,θελω να δω ετσι διαφορες φωτογραφιες,θελω να βαλω και πετρες μη ασβεστολιθικες στο μελλον βεβαια θελω και κανενα ξυλο,ξερω ισως ειναι too much ολα αλλα ετσι τα σκεφτομαι και για αυτο συζηταω για γνωμες παλαιοτερων...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |