|
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα γραψε και τα ονοματα απο αυτα τα πανεμορφα κοραλια, με τα εξωπραγματικα χρωμματα, μπας και μπορεσουμε να χαρουμε και εμεις τετοια χρωμματα καποια στιγμη στα ενυδρεια μας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με 0.5 βατ ανα λιτρο και ακροπορες στο πατο;
Θα μας λουλανεις που λενε και οι Σαμιοτες. |
|
||||
|
||||
![]()
εδώ φίλε μου φαίνεται εμένα περίεργο που το ζω καθημερινά ..σκέψου Σάκη ξεκίνησα με ένα diy φωτιστικό 2 x 150w metal halide + 2 x t5 54w στα 380 λιτρα το οποίο δούλευε με ηλεκτρονικά μπάλλαστ και έκαιγε 460βατ σύνολο μετρημένα μετά πήγα στο προηγούμενο diy led 5 χ50w με 3 χ10κ + 2 χ 450nm royal blue με diy τροφοδοτικό το οποίο έκαιγε κάτι παραπάνω από 300βατ στην συνέχεια αντικατέστησα το τροφοδοτικό σταθερής τάσης που φτιάξαμε παρέα με τον θείο μου με driver σταθερού ρεύματος και έπεσε η κατανάλωση περίπου στα 270βατ περίππου 0,7βατ ανα λίτρο . Τώρα με τα καινούργια λεντ μπόρεσα να ρίξω και άλλο την κατανάλωση χωρίς να θυσιάσω την υγεία την αναπτυξη και τα χρώματα των sps αφού δέχονται το ίδιο φως από όλες τις γωνίες χωρίς να βλέπεις διαφορετικά χρώματα στην άμμο ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Και τωρα τι παιζει; Σκεφτεσαι να κατεβασεις και αλλο τα βατ;
|
|
||||
|
||||
![]()
παρακάτω δύσκολο μου φαίνεται με αυτά που έχουμε τώρα στα χέρια μας , αν βγει κάτι καινούργιο και πιο αποδοτικό που είναι πολύ πιθανό να είμαστε καλά να το δοκιμάσουμε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
που θα βρω μηχανημα να μετραει τα waat? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πάρε ένα τέτοιο
|
||||
|
||||
![]()
φίλε Γρηγόρη εσύ σίγουρα θα απολαύσεις φοβερές ακροπόρες γιατί έχεις το καλό ότι σου αρέσει να μαθαίνεις και δεν πέρνεις σαν δεδομένο ότι μας είπαν .. να προσθέσω πως τα sps αν δεν έχουν ιδανικές συνθήκες θα καφετιάσουν - πρασινήσουν και γενικότερα θα χάσουν το χρώμα τους .. σκέψου πως η κόκκινη ακροπόρα ήταν ένα πράσινο φραγκ 10 εκατοστών όταν μου την έδωσε ένα φιλαράκι γιατί πέθαινε , αυτή με επιφύλαξη πρέπει να είναι μια red planet ( prostrata ) η πρασινομπλε είναι μια echinata και το γοργόνιο είναι ένα Purple Ribbon Gorgonia .
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα η γοργονια αυτη απο οτι διαβασα ειναι φωτοσυνθετικη, πως παει? βλεπεις καθολου αναπτυξη? την ταιζεις ειδικα αυτη κατι εξτρα? Απο που την πηρες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα τι reactor εχεις και τι υλικα εχεις μεσα?
γενικα κοντρολερ και τι αλλο ρουτινες... |
|
||||
|
||||
![]()
ρουτίνες
Παράθεση:
![]() εξοπλισμός ότι λέω στην υπογραφή μου αγόρι και στον zeoreactor έχω και τον ενεργό άνθρακα ww
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|