|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο Τακη !
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το δω όπως πρώτα δεν θα ηρεμήσω φίλε sarpijk, έχω πεισμώσει, δεν θέλω να χάσω άλλο ψάρι, και η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει ξανατύχει και δεν έχω την εμπειρία, και φοβάμαι μήπως κάνω κανα λάθος
|
||||
|
||||
![]()
τακη μην το παιρνεις και πολυ κατακαρδα,γιατι δεν γινεται τιποτα.
οτι και να κανεις,τα ψαρια ταλαιπωρουνται πολυ στη μεταφορα και τα ταξιδια που κανουνε για να πανε στα μαγαζια. κανε οτι μπορεις για να καλυτερεψει αλλα μην εχεις τυψεις γιατι δεν βγαινει τιποτα.ειναι ασχημο πραγμα,αλλα αυτα συμβαινουνε στο ψαροχομπι ακομα και αν εισαι ιχθυοπαθολογος. |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη το μπραβο παει στην προσπαθεια και την αγαπη που δειχνεις. Οπως λεει και ο Γιωργος μη το παιρνεις κατακαρδα. Προσωπικα θεωρω οτι τα common ειναι τα πιο ανθεκτικα ψαρια ολα τα υπολοιπα οσο πιο παραμορφωμενο σωμα εχουν τοσο πιο ευαισθητα ειναι. Αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα Black Moore με ακριβως τα ιδια συμπτωματα. Καραντινα, flagyl και ανεκαμψε μια βδομαδα μετα. Δυστυχως 3 μερες μετα το βρηκα τα ανασκελα, ισως ειχς ταλαιπωρηθει πολυ...
Τα χρυσοψαρα ερχονται νομιζω τραγικα ταλαιπωρημενα, και επισης δεν ξερεις αν δεν το χαν σε ενυδρειο για να το "στρωσει" οπως ειδα τωρα τελευταια.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά το πήρα απο καινούρια παραλαβή που είχε το συγκεκριμένο pet-shop, τα είχε παραλάβει τη προηγούμενη ημέρα. Το θέμα είναι πως εγώ το έχω 1,5 μήνα, θεωρώ ότι ταλαιπωρία είχε τραβήξει στη μεταφορά την είχε ξεπεράσει, για αυτό ψάχνομαι αν έχω κάνει και εγώ κάποιο λάθος και τι λάθος, τουλάχιστον να μη το ξανακάνω.
Θα δώ το απόγευμα πως είναι , αν είναι καλύτερα θα αποφύγω τη θεραπεία με Flagyl, και δεν θα το βγάλω από το μεγάλο. Στο μεγάλο οι παράμετρες του νερού είναι πάρα πολύ καλές και πολύ σταθερές. Πιστεύετε πως ένα μπάνιο σε αλατόνερο θα βελτιώσει τη κατάσταση ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα κάντου ενα βραχύ μπάνιο με διάλυμα οξυζενέ. Είναι πιο δραστικό(καυστικό)σε εξωπαράσιτα που πιθανόν να ταλαιπωρούν το ψαράκι σου. Η ανορεξία είναι και σύμπτωμα ύπαρξης δακτυλόγυρων(παράσιτα βράγχεων) . Παρατήρησε τα βραχιακά επικαλύμματα αν ανοιγοκλείνουν ανεμπόδιστα. Η δοσολογία σύντομου μπάνιου σε οξυζενέ ειναι 1 μέρος οξυζενέ σε 10 μέρη νερό και εμβύθιση του χρυσόψαρου για 10 δευτερόλεπτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Πρησμένο cherry barb | george1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 02-12-09 16:08 |
SOS-Πρησμένο frontosa | Xotikouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-03-07 21:42 |
Πρησμένο μάτι σε Platy | xouxou | Ζωοτόκα | 3 | 29-05-06 08:48 |