|
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο αν δε δω καμια βελτιωση θα βαλω αλλα 7-8 γραμμαρια αλατι και θα επανελθω με νεα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρακι μου αρχισε να ανακαμπτει εξαφανιστηκαν τα κοκκιναδια στην ακρη της ουρας και σαν να φουντωσε λιγακι επισης ειναι αρκετα κινητικο... Ακουω απο καποιον προθυμο τροπο επαναφορας στο ενυδρειο και ποσο να κρατησει... Να σημειωσω οτι εχω περιπου 15 γραμμαρια αλατι στα σχεδον 10 λιτρα που ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αργή προσαρμογή περ. 1 ώρα (σωληνάκι και νερό σταγόνα-σταγόνα στο δοχείο με το ψάρι) επανέφερε το.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη να αφαιρεσω απο το δεκαλιτρο που το εχω πχ τα 5-6 λιτρα και μετα να ριχνω πολυ λιγο με σωληνακι αεραντλιας; Δε θα εχει προβλημα επειδη εχει αρκετο αλατι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χτυπημα η κατι αλλο? | poet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-06-14 22:04 |
αρρωστια η κατι αλλο | kostas/poseidonas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-03-14 11:19 |
Ich ή κατι αλλο...; | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 19-01-13 13:39 |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |