|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα γιατι μου ξεκολαγε απο το τζαμι...χαχα!!!μου την εσπαγε!!!
απλα ειχα 3+ φυσσαλιδες το δευτερολεπτο!!! μου εχουν φουντωσει ολα....ολα ομως!!!γεμισα κ αλγη ταυτοχρονα...ε το εχω ριξει στις 2- τωρα....ειμαι τουμπανο...παω για γερο κλαδεμα σε λιγο καιρο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λιπαινεις; Το co2 δεν ευθύνεται για τις αλγες.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι...2 φορες τη βδομαδα ενα καπακι flourish....
κ εχω κ τις ταμπλετες μου ανα 4μηνο ξερω γω......... |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς.
Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις και είχες 3 φυσσαλίδες το δευτερόλεπτο ; Εχω αυτόν, δεν ξεκολλάει με τίποτα http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Not...item25773063ec και νερό ΚΗ4 έχω φτιάξει μόνος μου και βάζω τεστ PH της API για το τεστ
|
||||
|
||||
![]()
εχω καθαρα 300 λιτρα περιπου!!!
νομιζω ομως οτι κανεις λαθος στο οτι δ επηρεαζει το co2 την αλγη!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω ακούσει το πολύ CO2 να βοηθάει τις άλγες , συνήθως φταίει ο φωτισμός ή η περίσσεια κάποιου λιπάσματος ή η έλλειψη ή και ο συνδυασμός όλων αυτών, γενικά υπάρχει ανάπτυξη άλγης όταν δεν υπάρχει ισορροπία στοιχείων. Τι λιπάσματα ρίχνεις ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι τελικα μετα απο το σχολιο σου το ανεβασα παλι...χαχα...!!!
flourish το γενικο βαζω κ ταμπλετες της jbl!! ειμαι πολυ ευχαρτιστημενος μεχρι στιγμης!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να πρέπει να κάνεις δοκιμές, ίσως να σου λείπει πχ φώσφορος. Εγώ βάζοντας από όλα τα λιπάσματα αλλά από λίγο έχω ασήμαντη άλγη. Όταν έβαζα πολύ σίδηρο είχα νηματοειδή, τον ελάττωσα και σταμάτησε, μετά είχα στα τζάμια, έβαλα φώσφορο και μειώθηκε δραματικά και αυτή, γενικά η άλγη θέλει παρατήρηση και διορθωτικές κινήσεις, το CO2 όμως βοηθάει την εξάλειψή της και όχι την αύξηση της
|
|