|
|
||||
|
||||
![]()
δ γυρναει οταν κραταω τον μαγνητη!!!
ειναι ενα σωμα ολο αυτο!!! ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=Wxat...ature=youtu.be αν καταλαβει καποιος...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 07-10-14 στις 18:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να κανω κ μια ερωτηση ακομα...πανω πανω στον καδο...ακομα πιο πανω κ απο το βαμβακι...πρεπει να βαλω εκεινο το πλαστικο στρογγυλο του φιλτρου για να εχει κενο το καπακι??
δηλαδη πρεπει να ειναι τοποθετημενα κ αυθτα τα δυο πρασινα οπως στη φωτο??εγω δ τα εχω βαλει παρα μονο το ενα να χωριζω τα σφουγγαρια απο το βιολογικο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις και το επάνω και το κάτω όπως δείχνει η φωτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω....
ακουσες τον θορυβο μηπως στο link που εχω βαλει??μπας κ καταλαβεις τπτ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Για βάλε σωστά τα υλικά με τα πλαστικά διαχωριστικά πάνω-κάτω και ξαναπές μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τσεκαρε αν ειναι καθαρος ο θαλαμος της φτερωτης.
Πχ αν εχει μπει μπαμπακι μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
λες να ευθυνεται αυτο??απο την αρχη ετσι το εχω κ κανει αυτο το ...κροταλισμα!!!
ακουσες τον θορυβο στο βιντεο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τον ακουσα.
Φτερωτη χτυπαει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|